2,5 år på kåken

Tone Oppenstam sägs vara förvånad över domen.
– Ja, men vi släpper inte det här än. Hon är fortfarande stark och har kämpaglöden kvar. Hon är övertygad om att hon är oskyldig. Läs mer

Oppenstam har nog inte förstått att det som hänt henne är en klassisk ripp-off
Hon vände sig till SKV och frågade hur hon skulle fylla i momsblanketten, och de visade… Men man får inte dra momsen hur som om man renoverar bostadsrätter.

En klassisk ripp-off är då SKV själva lurar folk att göra fel, och sen ruinerar de offren, och 2,5 år mot Oppenstam är bara en markering till alla företagare att om man ripp-offas ska man inte bråka på allvar för då åker man in.

Jag har sagt det förr; driv inte bolag alls i Sverige. Jag sålde tre AB-bolag för 100:- styck, när man inga bolag har finns heller inga möjligheter att råna längre, och då menar man allvar.
– Lägg ner, flytta ut.

Driv inte så länge som SKV:s egna chefer säger så här:
Skatteverket har helt glömt sitt uppdrag och går över lik för att uppnå sina interna mål, anser Per Johansson, tidigare chef på Skatteverket. Han arbetar idag som skattekonsult på en advokatbyrå.

– De manipulerar siffror, bortser från fakta och hittar på. Allt på grund av en helgalen styrning, struktur och måluppföljning”, säger Per Johansson. Läs mer

Jag har kontaktat Per, för att kolla att han sagt så här, och han bekräftar till mig att han är korrekt citerad i pressen.

Mikael Wokander har skrivit boken ”En skattmas manifest” efter 35 år i verket, och han beskriver hur de ljuger i domstolarna t.ex.