Allt ska privatiseras

EU og USA forhandler ny global handelsaftale: ALT skal privatiseres
Med USA og EU i spidsen forhandler en ’koalition af villige’ bestående af 50 lande netop nu i Geneve om en ny og ekstremt liberalistisk aftale, der skal gøre stort set alle serviceydelser til varer og regulere handelen med dem på verdensplan. På denne måde er det målet at underlægge hele dette område under de multinationales ’lov’. Läs mer

Som jag ser det är privatiseringarna i princip en bluff
Infrastrukturen och byggnationer är i ett enormt behov av renovering för ingen har brytt sig på 50 år i t.ex. Sverige. Man har öst ut miljarder på sånt som syns men glömt vattenledningarna i marken. Kommunerna har nu inte råd att driva, man lurar t.ex. syrror och läkare, lärare med flera att starta eget under vansinniga villkor eftersom 9 av 10 bolag konkar. De som startar jobbar 70 timmar i veckan för 40:- i timmen i snitt, är aldrig riktigt lediga, och slutligen blir man sjuk.

Jag har kollat friskolorna och de flesta går på knäna, och när man har fått precis alla att renovera gamla hus drar man igång – med Sverige som första land – att man inte får driva med vinstintresse, och folk vet inte ens vad ”vinst” i en bokföring är, och alla jublar, och eftersom de inte får ta ut vinster lägger de av och ner och sen planterar man ex antal skandaler och så förstatligar man rubbet sen.

Däremot tycks de som driver flyktingindustrin skära guld
Jag har avlyssnat tillräckligt många affärsmän för att tro på det plus att en sån som Bert Karlsson vill bygga men det är nog främst för att reta Svensson. Man kan ju knappast anklaga våra ledare för att älska oss direkt.

Sverige används väldigt ofta som experimentlåda
Vi ska ha kontantlöst samhälle, och efter oss ska USA införa detsamma, för det blir en superkontrollstat. Vi är nu där att man ska driva igenom att man inte får driva sjukhus med vinst – de ska alltså gå plus minus noll vilket sker om jag som äger ett tar ut 20 miljoner i lön. Då blir det ingen vinst i bolaget.

Målet är planekonomi
Det är vad man vill införa men vi ska först tro att företagare tar över det som egentligen borde vara samhällets plikt att ta hand om grundmässigt, speciellt som de beskattar ihjäl oss, som polis, försvar, skola, vård, omsorg. Man håller på och lurar folk att starta eget och fixa bra lokaler och en vettig verksamhet, för stat och kommun kan inte det då de är totalt ineffektiva, och sen klappar man bara till och förstatligar rubbet och alla entreprenörer konkar.

Man kommer sätta in alla Mikael Wiehe man kan hitta
De ska sjunga; ”Nu tar vi tillbaka det!”
Hetsen mot företagare kommer bli enorm för de ska ut – det är inte alls privatisering på gång – utan slakt av precis hela det privata näringslivet – men via manipulationer. Sverige har gått i täten sen länge för vi har inga stora bolag kvar. 0,09 av alla bolag är stora, 75% av dem är enmansbolag; din frissa. Men läser du svensk press tror man att ”arbetsgivarna” är stora och mäktiga – visst, de var det för 90 år sen. Vi har knappt några. De få som är kvar kommer få en pöbel på sig. Bilar sönderslagna, lagren uppeldade och biter inte det blir det ripp-off.

Vi har sett det där redan i Fagersta kommun som drev ett café, som inte funkade, en ung kille gick in, drev upp det, drog folk till simhallen, sen sa kommun upp hans hyreskontrakt och tog över – utan att blinka.

Jag ska äta upp min solhatt inom tio år om jag har fel.