Amerikanska ex-spioner till Merkel

Amerikanska ex-spioner till Merkel: det finns ingen rysk invasion i Ukraina
William Binney blev redan 2012 en NSA whistleblower. Han och andra ex-spioner från USA skrev nyligen ett öppet brev till Tysklands förbundskansler (Bundeskanzlerin) Angela Merkel, att hon inte skall tro på de amerikanska ”bevis” att Putin har invaderat Ukraina. Läs mer

Om denna nyhet är sann kallar vi den, och de flesta andra, för ”crazymaking”
Det är ett drogsymtom, och en aktiv kan måla upp vilka illusioner som helst egentligen, ett krig t.ex samt att paranoia ingår, och jag sprang på en svensk 34-milles-bedragare på norra Cypern som jobbar uteslutande med illusioner. Han säljer saker som inte finns mellan varven.

Kännedomen om crazymaking är i princip noll i Sverige trots att amefetamisten Hitler, alkoholisterna Stalin och Sir Winston Leonard Spencer-Churchill höll på som blådårar tills ryssarna fick stopp på dem. Nu måste öst få stopp på nästa gäng för vi klarar inte av det själva.

Man envisas med att kalla deras utövanden för ”politiska inriktningar” o.s.v. trots att det bara var världens största barslagsmål.

crazy making work lCrazymaking är egentligen samma sak som passiv aggressivitet och i framtiden räknar jag med att det betraktas som grov misshandel då målet är att offret ska gå in i psykos.

Påhittet om klimathotet har t.ex. fått unga att gå in i psykoser för att sen ta livet av sig. Det är sex år sen Al Gore erkände att han ljugit ihop rubbet, se film 2+3.

Jag har noterat att det är helt okänt i Sverige och att kommuner nu planerar att ta pengar till ”klimatarbete”. Dessa pengar ska till vård, skola och omsorg, skälet till att skatt ens infördes en gång, och de ska passa sig för de kommer att åtalas längre fram.

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds