Är jag fel ute?

Jag tror inte att gammelmedias  journalister har talat med ”nazisterna” (Svenskarnas parti) eller med ”rasisterna” (Sverigedemokrater) för de jag har träffat – främst nere på norra Cypern – har inget som helst mot varken turkcyprioter, turkar, afrikaner, pakistanier och allt vad vi nu har där – det handlar inte om det.

De jag träffat vill dessutom flytta dit
Vad jag förstått kan de tänka sig det för att få friheten att t.ex. ha en svensk flagga på balkongen, fritt kunna sjunga nationalsången, få ha egna åsikter och leva i ett samhälle där ingen förföljer dem för vad de tycker.

De gillar inte åldersföraktet, och många talar om att de måste rädda sina barn undan en värdelös skola och istället för att lyssna på vad de säger kallar man dem ”nazister” – som ska få oss alla att tänka på Hitler – eller ”rasister” – två skällsord. Det slipper de på norra Cypern; finns inte en käft som skulle kalla nationalisterna för ”nazister” och många engelsmän är illa ansedda, och deras kritiker kallas inte för ”rasister”.

Varför pratar folk med varandra genom media?
Jag kan nog uppleva att det är det som de önskar flytta ifrån, och de flyttar till ett samhälle där ingen lägger sig i ditt privatliv och dit hör vad du tycker eller inte tycker om t.e. engelsmän, och vill du flagga är det ingen som höjer på ögonbrynen för det gör ”alla” – varje dagis har två flaggor; en turkcypriotisk och en turkisk. Framförallt tror jag att de uppskattar att det samhället saknar den intensitet som är i Sverige; finns inga åsiktsdrev.

Medvetet drev?
Sen måste man misstänka att media medvetet vill öka andelen sympatisörer för sd hade knappt 2% då media började mobba, och fick snabbt 6%, och har väl 20% i nästa val. Fortsätter media med denna dryga stil kommer sd ha 35% i nästnästa val och Svenskarnas parti har 20% minst, och de får då regeringsmakten, och vi är officiellt ett nationalsocialistiskt fascistiskt land precis som Spanien nyss blev.

Alla svenskar kan spåra sitt ursprung till någon som har vandrat in utifrån. Det är värt att påminna om, när nazister står på gator och torg och skriker om vad som är ”ursvenskt”.

Inte för att jag tror att nazister bryr sig om vetenskapliga fakta. Men i veckan har vi fått nya viktiga pusselbitar i frågan om hur Sverige och Europa fick sin befolkning.

Genetikprofessor Mattias Jakobsson och hans medarbetare i Uppsala har publicerat ytterligare dna-analyser i tidskriften Science – denna gång av fyra stenåldersbönder och sju jägare och samlare på Gotland. Läs mer

De är invandrare och väljer sd

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds