Är svensken blind?

En riksdagskandidat till Miljöpartiet som även är aktiv i nätverket Femen anser det vara helt okej att rusa upp och störa statsminister Fredrik Reinfeldts tal i Almedalen, fackrepresentanter som kallar politiker för idioter och kossor, politiker som ”kräks” på andra politiker bara för att de tycker något annat och har en annan politisk åsikt. Feminism- och jämställdhetsdebatten som fullkomligt spårar ur när man börjar diskutera och skylla problem på den vite mannen istället för att fokusera på vad som faktiskt är viktigt i en jämställdhetsdebatt. Detta är bara några av de exempel vi kunnat läsa i media och på Twitter. Läs mer

Det är inte en ”riksdagskandidat till Miljöpartiet” som beskrivs utan en som förmodligen rökt på eller fått i sig mängder med sprit, och sist jag kollade var 10% av riksdagsmännen dömda sen tidigare för brott.

Nu tar en moderat svamlet på allvar, och det är väl där vi är?
De kan kläcka ur sig polisanmälningar mot rätten, för att den kollar på bevisning, och stå i Almedalen och yra om ”den vite mannen” eller skylla på ”riskkapitalisterna” och man lägger ner tonvis med resurser för att debattera med dem när det är en drogscanner som behövs, och en plats på Vårn402858_10151191757321197_588737585_näs.

Jag såg nu att privata företagare får dra av två middagar om 90:- per styck och år, och jag minns middagen jag var på som Tillväxtverket bjöd på i Örebro på slottet, och ändå undvek jag två gånger att gå på luncher hos landshövdingen när jag var regeringens ambassadör i kvinnligt företagande.

Bilden nedan är just Tillväxtverkets spritnota för ett party, och den som inte ”ser” att en massa alk-drogmissbrukare har annekterat snudd hela landet, och super bort det, är medberoende till dem.

Man ska inte debattera med dem. Man ska lägga in dem på drogbehandling.

grand

 

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds