U-dat; Arg läsare sjunger ut

Hej Lena!
Jag och några få till jag känner inser att kriget kryper allt närmare för varje dag som går nu, samtidigt sitter mina jobbarkompisar och snackar om fotboll, hockey och om allt andra totalt ointressanta och fullständigt meningslösa saker på rasterna, det finns ingenting av innehåll de snackar om, aldrig får man höra ett vettigt, intelligent och intressant samtal längre, därför sitter jag bara tyst och går sedan och jobbar när rasten är slut.

Samma saker hör jag när jag går och fikar någonstans, bara tjafs, dumheter, de snackar om sport, spel, dokusåpor som någon eller några har sett, vem som köpt den häftigaste bilen som naturligtvis ägaren har skuldsatt sig enormt på etc, etc.

Aldrig får man uppleva och höra ett enda vettigt samtal längre. Svenskarna är ju ta me f*n totalt blåsta i skallen, förmodligen av allt supande, pillerätande och av all skit som media spyr ut över folket i form av allsköns skitunderhållning i snart alla TV-program, tidningar och radio, samma skräp och skit överallt, det är inte konstigt att svensken är totalt blåst i skallen.

Så här nära ett WW 3 har vi aldrig någonsin varit tidigare, lika förbannat babblas det om en tredje pappamånad, vem som vunnit i någon sport, rasisttjafs och allt annat ointressant som inte har något som helst nyhetsvärde i svenska nyheter.

Må Gud hjälpa oss här i Sverige, men det tror jag inte han kommer att göra längre, det är för sent nu p.g.a. en enorm och ändlös arrogans, förakt, naivitet, lättja och dumhet.
NN

Svar:
Dolores-Cannon-Second-Interview-Still-Image-smallerDet finns en storsäljande författare som heter Dolores Cannon, och som inte har några som helst gränser, och hon skulle omöjligt kunna verka i Sverige där hon omedelbart skulle betraktas som dåre.

Dolores Cannon reser runt i hela världen, och har gett ut mängder med böcker, och om dem du avlyssnat skulle hon säga att de ska inte reagera, vad de än ser eller hör, och de kommer inte att reagera.

Så, sluta reta upp dig…
Klotet ska delas, och de kommer enligt Dolores att försvinna utan att förstå vad som hände, och att det intellektuella samtalet upphört kan bero på att 16% av svenskarna redan har lämnat. Folk som är helt klara i huvudet lämnar hela Europa sen flera år tillbaka liksom USA. Det är ju som Henry Kissinger har sagt; Den som inte hör krigstrummorna måste vara stendöv.

sinnesro1När det gäller situationen i Sverige kan jag känna att de du beskriver kan aldrig känna av den svarta åskmolnsenergi som ligger över precis hela landet för de är energin.

Känslolivet är förgiftat och andligheten borta
Om du ser på människans känsloliv som ett piano med svarta och vita tangenter och nära två meter brett har en aktiv alk-piller-drogmänniska sex, sju tangenter kvar att spela på; hån, harm, hat, hämnd, självömkan samt misstänksamhet, och lokalbefolkningen här i Cypern har hela pianot till sitt förfogande eftersom de inte är förgiftade alls.

Vi har bland annat Europas renaste vatten men framförallt finns här inga terapier för det saknas patienter. Jag har på 5-6 år inte stött på en enda, och samma uppfattning hade en svensk psykiatriker som var här i två veckor. Hon kan inte flytta hit, och öppna en praktik, som hon vill, kommer konka direkt.

HA RÄTT är ett klassiskt drogsymtom
Om du sen avlyssnar en svensk ”debatt” på jobbet eller via TV handlar de nog alltid om att HA RÄTT – finns inga samtal kallar du det – och det är diverse kända personer som läxar upp folk i TV vad man får och inte får säga, tycka och tänka, och det i sig tystar folk. Vad jag förstår av dem jag talat med är det dödstyst på arbetsplatserna.

Varning!
Om du reagerar med ilska i det läget höjer jag ett varnande finger; se till att du inte går in i ett meningslöst medberoende för det du beskriver är ett slags ”maktlöshet”, och säger du till en aktiv att han eller hon bör gå ut, så går han in. De ska alltid göra tvärtom eller som Persbrandt sa i nån intervju att om det krävs / man ska uppföra sig fint på ett kalas gör han tvärtom.

Säger du till en aktiv att göra något, lyda en order, följa en regel så kommer personen lägga sig på soffan, bryta mot ordern samt regeln. De kallar det ofta för ”frihet”, förstår inte varför de får sparken, telefonen är tyst och ingen vill samarbeta med dem, och går krigslarmet, ”Hesa Fredrik”, så lär de vägra göra vad SvR nu ber dem om. (Namnet Hesa Fredrik sägs ha myntats när larmet testades för första gången 1931 av DN:s krönikör Oscar Fredrik Rydqvist. Bakgrunden sägs vara att han själv var lika hes som larmets ljud var vid testtillfället.)

Debattprogrammet ”Janne och Belinda” släppte fram en ung tydligen känd musikerkille som hade nån ur svensk synpunkt udda uppfattning, och han påstod att han fått 150 mordhot… Det kan bara hända i ett drogland; harm, hat och hämnd. Deras beteenden kallas för ”politik”. Det är symtom.

Trots att de inte kan samtala, många kan bara slåss, är självbilden den att de är modernast i världen och världsledande samt de enda som vet hur man ska leva; fria och den enda sanna demokratin i hela världen plus jämställda.

Det beror på det höga alkoholanvändandet; de känner fel
Du kommer aldrig få ett så nedsupet folk att ”reagera”, eftersom likgiltighet är ett symtom, konstant vara motvalskärring ett annat, eller erkänna något t.ex. vår egen svenska fattigdom som driver fram privata satsningar (som faktiskt är olagliga) som matkassar.

Det är väl därför bloggstammisen Karin, som kommer hit igen till Cypern i höst, vill göra behandlingshem av hela riket. ”Det blir billigast”, har hon sagt och det vi båda ser är att medberoendet sprider sig som en löpeld, och jag är rätt säker på att hon, som kan det här också, skulle säga att du ska se upp om du retar upp dig.

En annan bloggstammis, också nykter, jobbar på SOS, 112, och säger mig att jag tar i för lite ungefär. Situationen är mycket allvarligare än vad jag ofta beskriver den som, och jag antar att den som jobbar på en larmcentral har koll på läget, varje natt.

dolores_cannonJag säger som vanligt; jag publicerar Dolores, inte för att jag tror att hon HAR RÄTT eller INTE HAR RÄTT, utan för att jag är rätt säker på att hon är helt censurerad i Sverige, och tillhör det och dem som svensken inte ska få kännedom om.

Hon är dessutom rätt inspirerande men totalt gränslös.

Dolores has recently discovered three waves of people, volunteers, who have come to Earth in the last 50 years. Many are coming from other planets and all of them seem to have a different purpose and are not consciously aware of the missions they signed up for.

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds