Banken funkar inte längre

Jag har i sju månader försökt sända en struntsumma till Indien, och det ska följa med information t.ex. att det avseer kod P7000, eller något sånt, och det fungerar inte. Jag sänder in ärendenummer och får svaret:

Har talat med utlandsbetalningar, dem känner inte till ärendet.

sverige-om-20-år1Jag får sända för sjunde gången men ifrån en annan bank då jag kommer till Sverige, och jag har ett konto där sen jag var femton år, så får vi se om de klarar av ett enkelt utlandsärende.

Ett av brottsoffren, som blåsts av svenskar här på norra Cypern är en affärsman med egen bankman, har tidigare erbjudit sig att hjälpa till och jag får nog aktivera det så mycket det går.

Men det är nog som en bloggstammis skrev att det är lika illa på alla storbankerna för nu tar en generation över som inte fungerar. De tänker oftare än andra svenskar ”tvärtom”, de ger mer service till friska än sjuka t.ex, och det är ett skäl till att FN redan vet att vi inom tio år är nummer 45 på välståndsskalan i världen. Vi kommer att vara fattigare än det sönderbombade Libyen.

Deras värderingar håller inte.

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds