Barn som statister

Bilden föreställer offrens känslor; det som saknas är orden ”skuld” och ”skam”

Det vimlar av skribenter som våldtar sina barn, döda och levande, och kastar ut foton på små söta nakna 5-åringar på Internet. Barnen kommer att bli 15 år och kanske hänga sig för att hela skolan retar dem. Jag avskyr det här, rakt av. Jag ser brottsoffer och inga söta barn alls.

Fundera på hur du som läsare ser på saken
Jag anser att det bara handlar om folk som inte ens kan skriva, de saknar annat material och de orkar inte gräva, studera eller forska, och har därför inget att skriva om mer än det direkt privata. Gud har inte slösat minsta fantasi på dem. En hel del av dem saknar dessutom märkbar IQ. Vi lever i någon form av bimbotid.

Hemarbete för latmaskar
De har två centimeter till jobbet, som är beläget en centimeter ifrån den egna naveln, och när de höjer blicken ser de sina barn som omedelbart säljs, och nu talar vi om små människor som är ekonomiskt och känslomässigt totalberoende av dessa förövare.

Om ett av mina barn kan bidra till att öka medvetenheten?
Vi säger att ett av mina barn har gjort något bra eller dåligt som kan leda till tillväxt hos andra om jag bara skriver en bok om saken. Då är jag givetvis så skicklig att jag kan skriva den boken utan att du som läsare ens fattar att ”materialet” kommer ifrån detta mitt barn (min vän, man o.s.v.). Vederbörande får självklart läsa manus, för att visa mig allt som kan identifiera personen; en man kan göras om till kvinna, en skåning blir jämtlänning, tiden förskjuts tio år.

De är enbart ordbajsare som vill ha MAKT
De vill ha makt över anhöriga, vänner, karlar o.s.v. och använder rö´pennan för att förgöra folk. Även om man, som jag var känd för att anse det, vågar t.ex. inte skolans lärare säga till en författare om dennes barn bär sig illa åt t.ex. Jag har upplevt det ett flertal gånger.

De är, med fog, livrädda för att hamna i en bok eller på Expressens löp så slutligen får skribenten betala priset i form av isolering. En isolerad författare är en död författare. Ingen av dem lär överleva sin egen död utan det blir då som de ”förtalas”, offren talar ut, som nu med Thorvall.

Nu talar ett offer ut
I framtiden kommer vi att få se artiklar som handlar om andra barn: ”Morsan/farsan sålde mig naken och allt jag sa i sin förbannade blogg/artikel/bok … innan jag ens började skolan!”

I Vi Biografi frågar reporter Stina Jofs Kerstin Thorvalls son Gunnar om det inte finns en motsägelse i att han, som plågats av moderns självupptagenhet och gränslöshet nu – lika egoistiskt – pratar om henne. På det svarar han: ”Jag är 54 år, jag vill inte vara den person hon gjorde mig till i sina böcker eller i verkliga livet.”

Vem har mage att säga att det inte är ett högst rimligt skäl? Läs mer.

Kerstin Thorvall, förebild för miljoner * Författarvillkoren och godheten