Familjehatet gör inga barn

Det intressanta med denna text är inte vad skribenten framför utan att femtio personer har klickat på ”Gilla” på Facebook.

Mer än 50% av alla hushåll i Stockholm är singelhushåll, och hatet mot familjen har pågått väldigt länge – 1965? – eftersom det är en del av feminismen, och det ger då på sikt två effekter:

1.) För många gamla och för få unga och en gigantisk befolkningskris.
2.) Folket utrotas slutligen om alla hoppar på det tåget.

När dagens 30-35-åringar, som öppet hatar familjen, blir 65 år inträffar det samtidigt som befolkningskrisens topp, och vi får hoppas att man kan dressera pudlar till äldreomsorgsbiträden om 30 år.

Vi är ensamma om dessa familjeattityder, och om jag jämför med norra Cypern, där jag befinner mig, är det tvärtom här och folk verkar dessutom älska sina familjer, och om söndagarna kan man se ungdomar nästan slåss om att få köra 90-åringarnas rullstolar då alla i en familj, som kan vara 200 personer, ger sig ut på picknick.

Äldre människor är i dessa kulturer enormt uppskattade för sin visdom och livserfarenhet och unga skulle inte komma på idéen ens att fatta beslut utan att bolla dem mot just äldre.

Hos oss börjar historielösheten bli ett stort problem, och i bloggen har jag tidigare tagit upp att bankfolk ofta är i 35-40 årsåldern och de har ingen som helst rädsla för inflation som ett exempel. Det vet inte hur den ser ut när den drar igång alla växlar, och de talar aldrig med äldre eftersom dagens svenska kultur anger att man ska undvika dem.

En tidigare artikel: En familjepolitik som gör barnen psykiskt sjuka

”Feminism is the WORST thing to happen to women”