Befängt att inte tala med alla människor

Soran Ismail är 26 år. Han är komiker, debattör och kolumnist i SvD. Sedan han blev verbalt påhoppad av tre ledande sverigedemokrater en sommarnatt 2010 – händelsen som senare blev känd som ”Järnrörsskandalen” – har han varit en av SD:s mest högljudda kritiker. Men det som skiljer ut Soran Ismail är att han faktiskt talar med dem han kritiserar som mest. I den uppmärksammade radiodokumentären ”Sorans kamp” skildrades hans återkommande diskussioner med sverigedemokraten Linus Bylund, vars politiska ståndpunkter han förkastar. Läs mer

Jag vet inte vad det är för fel på svenskar men det har blivit inne att vara dysfunktionell, och sen klagar alla över att inget fungerar. Givetvis inte, om folk inte ens svarar på tilltal eller har idéer om vem man ska svara och inte svara, vem man ska tala med, och inte tala med. 1980134_677748482316890_1742278103786620534_o

I Hycklarnas land gastar man så mycket om ”allas lika värde”, som är en felöversättning, men det där ”värdet” gäller bara de som tycker som en själv, ser likadan ut, inte sticker ut, ligger i mittfåran, och det är få som förstår att det byggs polariseringar för högtryck just nu, ingår i fascistbygget som pågår, se schemat nedan.

Polariseringskampanjer är vad vi ser
Såväl det blå laget som det röda, och alla deras offentliga förespråkare, vallar just nu svensken intensivt mot sd. Man provocerar fram polariseringar, och då vill man ha det så att den och den ska man inte tala med, usch och fy! Det är också en av de saker man säger; tala absolut inte med sd-folk och absolut inte med nationalisterna! Om du vägrar tala med den och den kommer dina barnbarn att bli exakt sånna.

(Jag har frågat sex muslimer igår per telefon här på norra Cypern hur de ser på sossarnas förslag, och samtliga sex vet redan att Sverige är mentalt illa ute, och en undrade om de skämtar. Ska vi införa svenska flaggans dag också i Girne? En blev förbannad och ansåg att s utnyttjar folk de förmodligen aldrig ens har talat med. Många muslimer är medvetna om att de utnyttjas av västfolk just för att polarisera.)

Man talar med alla människor!
Inte bara talar med dem, utan man svarar alla människor, och om inte uppvisar man ett alk-drogsymtom. Det är symtomet ”allt eller inget” som utövas, och det symtomet hittar vi inom statsförvaltningen – vi har inget försvar att tala om – och inom politiken därför att 90% av svenskarna dricker, och minst 20% i en sådan omfattning att de har försvunnit som människor och de är främst symtompaket.

Du är inte Gud, du vet inte allt, det tar 12 år att lära känna en annan människa, minst, du ska inte döma, och det mesta du tycker är projiceringar. Ju mer brännvin du har druckit desto mer projicerar du, och ju mer ”allt eller inget”-tankar får du därför att det är ett tvärsäkert symtom.
 – Jamen jag tycker inte om…

Det du retar dig på hos andra finns ofta dolt i dig självnew_labour_new_fascism
Jag är t.ex. helt övertygad om att de så kallade ”antirasisterna” är folk som är de verkliga rasisterna. Om du hatar mig intensivt är det dig själv du hatar, egentligen.

Tonåringar sätter det här i system
De retar upp sig till tusen på nån egenskap mamma/ pappa har, och tjugo år senare är de  precis likadana för skälet till att de reagerade beror på att de kände igen sig själva i föräldern.

Dessutom blir man alltid som de man föraktar; samtliga 68-revoltörer är idag korrumperade av staten, föraktar folket, stagnerade, miljonärer, trångsynta, materialister – allt det de retade upp sig på för 40 år sen.

Du har heller inte koll på varför vissa människor eller för all del åsikter stör dig, och dina reaktioner kan vara raketer ifrån din morfarsfar:

Scientists Have Found That Memories Can Be Passed Down Through Generations In Our Genes
Läs merCause_Effect_Fascism

 

 

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds