Bestäm din intention

Jag brukar skriva ibland om den svenska offerkoftan, och jag upplever att folk kan utsätta sig för i princip vad som för då kan de alltid klaga sen. Mycket snack, ingen verkstad.

Idag får vi hjälp av en smart energikille som meddelar att nu går vi in i ett helt nytt år, och jag har förvisso bara en säng, en stol och en TV, allt är ännu kvar i min gamla lya, men flytten står för just nytt.

Jag har fått det jag sökte; främst badkar, och i fredags fick jag möjligen fart på banken i Sverige så vi kan öppna den nya tjänsten, också den bokstavligt talat ny.

Det är jag som gör om en svensk succétjänst till en likadan, men internationell, och vi ska ifrån en pyttemarknad – som jag gissar var maximalt 250 000 människor – till en miljardmarknad där åtminstone hundra miljoner lär vilja köpa Ordets Makt, för det är vad vi säljer, och spara tid.

Jag har också bestämt mig för att klippa av Sverige, och ett tag kändes det som om man måste gå på avvänjning, men jag fick hjälp med det i morse, nytt det också. Jag har ingen som helst lust längre att läsa svenska nyheter och ska sluta genast och mitt abonnemang på SvT World går snart ut, så påpassligt.

Nytt det också eftersom jag har kollat riks- och landsortspress sen jag snudd föddes.

Nu får du räkna ut vad som är sprillans nytt i ditt liv; energikillen ger dig inspiration.

Jag har sen häromdagen access till en mycket bra pool; nytt det också!

Om fullmånen i morgon

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds