Borgs PR-miss – SKV i farten, igen?

Expressen hånar finansministern för att han inte är bra på PR… De frågar: ”Hur är det möjligt att så många totalt har missat en av regeringens hörnstenar i den ekonomiska politiken?”

Fundera på om det kan bero på att Borg inte har en egen reklambyrå? Myndigheterna använder utan tvekan reklambyråer för att hjärntvätta oss. Det kan vara så enkelt att Borg inte har det.

Expressen borde då kunna tipsa honom vilka de köper sina ”nyheter” av. Den aktuella artikeln i dag saknar byline och då kan vi vara ganska säkra på att texten är köpt av en PR-byrå.
Journalister är noga med att limma dit sitt foto och namn. Denna artikel är alltså anonym.

När du då går till kiosken och handlar Expressen köper du ”nyheter” som är skapade, och du har betalat dem via din skatt.
Det kan mycket väl vara SKV:s PR-folk som ligger bakom, för Borg är en man, tror jag, som byråkraterna har skäl att frukta. De skattepengar som går åt till sådant här stjäls rakt av ifrån skola, vård och omsorg.

Det är riktigt fula fiskar i farten
Lena Mellin: ”Men pensionärerna, nästan var fjärde väljare, är redan på krigsstigen”…
Men när jag går ut, där jag bor, kan man skänka en hundring till BRIS för varje medborgare man ser. Det är nästan folktomt. Jag ser inte en kotte som är på ”krigsstigen” mot eller för Borgs sätt att hantera våra pengar. Går jag till PRO:s hemsida är deras förstanyhet: ”Nu är det jul igen…” Jag ser en söt tågbana med tomtar.

AB:s Mellin skriver: ”Pensionärernas knutna nävar”… PRO talar på sin hemsida – på andra plats – om att inkomstskillnaderna har ökat. På tredje plats har de julbak. Jag ser inte en enda knuten näve. Hm?

Hur ska vi tolka det?
Aftonbladet vet att pensionärerna är på ”krigsstigen” men PRO har totalt missat det, eller ljuger AB? Det är nog tyvärr så att journalisterna inte fungerar längre. Och det är en stor, stor orsak till att bakdörren är vidöppen nu för dem som är på god väg att göra vårt land till en ren diktatur.

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds