Cancerns gåta är löst för mer än 50 år tillbaka

En av de saker jag ofta funderar på är hur allmänheten kommer att reagera den dag den svenska hjärntvätten runt sjukdomar ger sig av? Mängder med unga dör idag, och programledare på TV kvittrar att var tredje svensk ska nu dö i cancer. Här har vi en bloggare som försöker rycka lite i hjärntvätten:

HUDCANCER 2014-06-17 Tankeväckande ökning av hudcancer. Vetenskapens kranka blekhet, tillkortakommande och villo-spår har nyligen, ytterligare visat sitt ansikte i TV. Yvonne Brandberg, prof. och psykolog vid Karolinska Institutet, har i TV sagt, i samband med ökningen av hudcancer, att ”nackdelarna med solen är större än fördelarna och att D-vitamin inte behövs från solen utan kan fås genom maten”. Hon nämner ingenting om ORSAKERNA till den snabba utvecklingen av hudcancer, och speciellt hos unga människor.

Jag anser att det är otidsenligt att bjuda in s.k experter som inte har lösningar på, inte bara hudcancer, utan på alla former av cancer och s.k. sjukdomar. Det finns alternativa ”professorer (gamla inkarnerade visa själar) och experter” som bättre kan svara på orsak och verkan när det gäller allt vad sjukdomar heter. Jag torde, med all sannolikhet, vara en av dom, befriad från Jantelagen. Jag upprepar, för 33dje gången: Cancerns gåta är löst för mer än 50 år tillbaka. Läs mer