Då jag bodde i ghetto

Emigrera, flytta utomlands, följ Lena Holfves blogg emigrera.com

SÅG DET TILL EXEMPEL UT SÅHÄR, UTANFÖR MITT SOVRUMSFÖNSTER PÅ 1 VÅNINGEN.
Hot, bråk, upplopp mellan olika gäng under pingst-tivolit. Så man slutade ha tivoli. Det är mera än 12 år sedan.
Modet har ändrats sen dess. Munkjackorna kom. Uniform med fickor som kunde gömma vad som helst.
Här är vad min granne utsattes för: Läs mer

Det är utan tvekan på det viset att Sverige är ett av Europas farligaste länder
Jag håller med polischefen på norra Cypern som säger: ”Vi löser problem, ni i Europa samlar på dem.” Jag tror också att min tidigare analys stämmer, och som går ut på att de andra länder kastar ut är välkomna till Sverige så långt att vi har en överrepresentation av kriminella bland nyanlända men det största skälet är att mannen är avskaffad.

På norra Cypern är fäder direkt ansvariga för söner
Turkish-Cypriot-boy-with--001Vi hade t.ex. en våldtäkt för nu 7-8 år sedan då två lokala pojkar hade lurat upp en förståndshandikappad tös i skogen, och det gick åt drösvis med poliser för att skydda fäderna för befolkningen var väldigt arga på dem, och hos oss är fäder aldrig ansvariga – för det är möjligen socialtjänsten. Det är statens barn, och staten är en urusel förälder – fråga mina fosterbarn!

Många vill ha hårdare tag
Harm-hat-hämnd… Det hjälper inte. Ju krångligare momsblanketten blir desto fler kriminella får vi. Ju mindre utrymme unga män har att utöva äventyr – desto mer kriminalitet får vi. Ju mer man kräver att alla ska vara lika och unga saknar identitet – ju fler kriminella får vi. Ju fler som växer upp med bebisar till fäder – ju fler kriminella får vi. Ju oftare Malou hyllar bankrånare i TV – desto fler kriminella får vi. Ju sämre förebilder vuxna är – desto fler urspårade unga får vi.

Babyn som lånade lägenheten, och gav mig myror och mögel, ”löste” problemet genom att ta bort sig på FB – så var det klart! Han lär säkert sticka ifrån elräkningen också som lär bli gigantisk eftersom han lät pumpen stå på för fullt en månad. Det blir så i vårt system; feminismen skapar ansvarslösa män, och vänta bara! När ni får se deras söner!

Katastrofen är inte ens här än
Det är bara föraningar, och0 för mig blir det aldrig ett invandrarproblem. Det är sociologin som styr Sverige, och det är den som är boven. Vi ville ha ett samhälle där ingen ska behöva ta ansvar, och nu har vi fått det. Nu har vi köttberg som är som beisar som inte ens klarar av att tömma en kyl på färskvaror eller stänga av en pump för de vet inte hur man gör då man tar ansvar. De svenska männen är inte sällan superegon.

Folk beklagar sig på FB istället för att ta ansvar och handla, och det är därför jag har en sagolik tillvaro på norra Cypern för männens ”jobb” är att skydda sitt land, sin by, alla kvinnor och alla barn, och jag är adopterad så jag åker med. Om jag ser slokörad ut eller har problem är det männens FEL – de har inte skött sitt jobb.

Nu när jag var i Sverige såg jag två trettioåriga ”män” jogga förbi en kvinna på 70+ som under stor möda släpade på väskor – de bara joggade förbi henne, och det kan aldrig, aldrig, aldrig hända i Cypern. Jag skickade ut en man, för jag såg henne genom fönstret, som var med i sällskapet jag befann mig i som hjälpte henne väl medveten om att han tog en risk för hade hon varit psyksjuk, som många är, hade hon vrålat; Sexuella trakasserier! Nu var hon inte sjuk så hon blev tacksam och glad, och de hade haft ett trevligt samtal och när han kom åter såg jag att han piggnat på sig därför att han hade hämtat in feminin energi – ren kärlek. Eftersom de svenska männen sällan fungerar, för de säger mig att de inte vågar, så får de heller aldrig kärlek. Då blir de farliga.