Daniel Swedin har börjat tänka

fyllaDags att inse din roll i våldtäktskulturen, skriver Daniel och beskriver sen läskiga våldtäktsmän och något han kallar för ”våldtäktskulturen” – och förövare är män. Källa

If-a-Woman-Drinks-Like-a-ManDaniel bortser helt ifrån alkohol och droger, och gör denna brottslighet könsbunden och det är att lura sig själv grovt. Kvinnliga alkoholister förgriper sig på t.ex. sina söner eller deras kompisar, och det vet jag säkert som har haft fosterbarn på 70-talet, och som varit offer. Tjejligor far fram på fyllan, och gruppvåldtäkter riktade mot män har börjat dyka upp. 8 av 10 våldsbrott i Sverige är drogrelaterade; könlöst!

drinking_donutsDet Daniel beskriver samt folks hånfulla kommentarer är urtypiska för den brottslighet som ofta blir drogernas och alkoholens konsekvens. I princip beskriver han drogsymtom, rakt igenom hela sin artikel.

Friska män våldtar inte kvinnor
Jag är omgiven av manliga nykterister, eftersom jag befinner mig på Norra Cypern där alkoholkonsumtionen bland lokalbefolkningen är försumbar, och kvinnoöverfall lyser med sin frånvaro.

Jag är nyss hemkommen ifrån Indien, där 90% av befolkningen är absolutister, och i svensk press har Indien beskrivits som ett våldtäktsland. Det stämmer att man har stora problem med droger och alkohol, och därmed våldtäkter, i vissa storstäder men där ser man åtminstone sambandet.

Cute-Kids-Like-to-Drink-001I Sverige dricker 90% av befolkningen, och just idag fick jag ett mejl som handlade om en ung kvinna och tvåbarnsmamma som nu är hemlös, och förmodligen förlorar sina barn vilken sekund som helst, och risken för självmord är överhängande.

Det är vardagsmat i Sverige och skulle bli rena uppståndelsen här. Gå ut på krogen i Sverige, om du vågar, och du kommer få se scener du aldrig kan få se här.

Problemet är drogrelaterat och inte könsrelaterat
6662514-alcoholic-woman-with-bottle-of-clear-liquorDemoniseringen av ”män” är våldsam i Sverige. Jag blir skogstokig efter tio minuter i landet eftersom jag konstant behandlas illa i Sverige, och ett skäl är att berusade ”män” saknar respekt för kvinnor, kortväxta, äldre samt företagare och jag är alla fyra.

Fem drogsymtom är svåra för omgivningen att hantera och de är barnsligheten, projiceringar, hånfullheten, harmen och den allmänna aggressiviteten. Läser du Daniels artikel kommer du finna dem alla spridda över precis hela hans text.

Vi är ökända ute i världen för vårt sätt att uppträda.

Filmerna är ifrån södra Cypern, jag finns i norra där vi inte har sån´t här:

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds