De flesta drar till Norge

z1Wyxv151pGNorge är det land svensken i första hand flyttar till, 550 000 svenskar har redan lämnat, och enligt FN:s prognoser ligger Norge bra till, plats 5, framledes medan vi sjunker som en sten till plats 45.

Är man ohyggligt beroende av snö på julen är en liten stuga i svindyra Norge ett dyrt alternativ om man dels vill hålla sig utanför EU och dels vill kunna njuta av en vit jul.

Grönland är också mycket vackert men tillhör EU och har 85% alkoholism bland sin befolkning, liksom indianerna, och det hela är milt uttryckt en total katastrof. Forskare har sagt mig att det beror på att de inte har exponerats för alkohol i så många år. Kanada är trevligt, och snörikt! Man kan ta en kryssning i Alaska om man nu vill ha snö upp över öronen i juletider.

Mitt kontaktnät är super
Eftersom kommunikationerna ser ut som de gör idag finns det inga skäl i världen varför man inte skulle utgå ifrån en väderlekskarta när man planerar sitt boende med en större bas och jag vill ha den på Norra Cypern därför att där finns Europas bästa badvatten och klimat samt att det är lätt att få uppehållstillstånd speciellt för mig som skrivit böcker, och som är 60 år fyllda då jag signerar den blanketten i mars.

Sen kan EU hålla på bäst de vill för Turkiet kommer aldrig att gå med. De vill inte, och just nu är de bara artiga. De har för länge sedan läst av vad EU är för något.

Blir pannkaka om jag ska bestämma, och som flyter med i nuet
Vi få se hur det blir. Jag utreder på. Jag är inte analytiker, glömmer hälften, och avskyr att fatta gigantiskt stora beslut och jag är en urtypisk ”Hansson”. Hört talas om honom? Hansson drar igång saker, Karlsson förvaltar och sköter om det Hansson dragit igång, för det kan han inte själv, och sen tror jag det är en Nilsson också som förgör alltihop…

Jag lärde mig det där när jag gick en kurs på Berghs, för hundra år sen.

En utredning är klar; Säg emot den här mannen, om du kan.
Former Soviet Dissident Warns For EU Dictatorship

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds

3 kommentarer

  1. Jag anser att en framtida eventuell tillflyktsort skall ha en mycket stark tradition av äganderätt. Stora delar av västvärlden är idag impregnerad av socialism och kriminellt tänkande. Norge har i princip samma socialdemokratiska tjuvtradition som vi. Blir det sämre tider där kommer de snart att råna dig i ökad omfattning via sina ombud.

    England?

  2. 40 % av de vuxna i England vill emigrera
    Jag vet varför – jag har bott där en vinter då det var snö
    Sen finns det tusen anledningar till

Kommentarer inaktiverade.