De galna kvinnorna

Jag brukar säga att feminismen leder till ansvarslösa män och galna kvinnor, och att det inte finns några resursstarka män i Sverige, som t.ex Sultanen, min älsklingstaxichaufför eller krogägaren, är redan utrett, och det beror förmodligen på att allt manligt är kriminaliserat här. Jag frågade en man jag känt länge varför det är så, och jag fick svaret: ”Man kan inte vara man här, det är förbjudet.”

När jag intervjuade nationalisten häromdagen tog denna upp det faktum att fi och miljöpartiet gått fram starkt främst på bostadsorter som Södermalm, och Midsommarkransen i Stockholm var tydligen ett annat ställe, och det betyder att de galna kvinnorna har samlat ihop sig – för galna är de, och får de än mer politisk makt lär vi få ännu fler lagar av den nya typ sexlagar vi har fått redan.

Jag vet hur dessa kvinnor ser ut i verkligheten
20142330_5_IMG_FIX_700x700Ett exempel är en skrivskolelev som mejlade mig, och ville att jag skulle trycka på en länk och rösta på sonen som ville bli rockstjärna, och det gör jag bara inte. Det skulle aldrig falla mig in att hjälpa en 16-åring att gå under för det verkar vara ett högriskyrke om man kollar in hus Elvis och Jackson med flera såg ut innan de dog.

Om en ung ens vill bli det står det för att ungen lider av akut identitetsbrist, och ”behöver” tusentals fans som gapar, och då är lösningen att jobba på det barnets egen identitet. Jag har haft ett sånt fosterbarn som SvT sprang efter för de ville ha honom i precis alla debattprogram eftersom han är slängd i käften, och efter många timmars samtal la han ner hela TV-livet, tack och lov.

Först sa jag ”Tack, men jag vill inte!” till mamman, och sen återkom hon och frågade varför, och jag sa som det är, och hon slutade genast skrivskolan, för då skulle jag straffas. De jobbar nämligen så; alla ska straffas som inte gör exakt det man ska göra.

elvis-stHennes kompis, som har gett ut en faktabok, hade jag att göra med för ett tag sen, för jag var med i en grupp på FB som riktar sig mot redan utgivna författare, en ung frågade om förlag, jag svarade att de ger ut 0-2 manus per år av 1000 möjliga i debutanthögen, och jag fick skäll av en moderator för så får man inte säga. Man ska ”peppa” folk, och det är precis så den falska verklighetsbilden byggs upp i Sverige, som har ett folk nu som ljuger i princip dygnet runt om det mesta. Det ljugs groteskt mycket här.

Jag skrev till min gamla skrivskoleelev, som är moderator i Du-får-bara-säga-det-vi-anser-är-korrekt-gruppen, och som inte svarade vilket är logiskt för nu ska jag straffas, igen. Vi såg det i media i går; folk som fått sparken ifrån sina statliga jobb vågar inte tala med pressen för de vet inte vad (den kvinnliga) ledningen gör med dem då men det vet jag; de kommer att straffas.

Sen delar de alltid upp folk i dem de har ”nytta av” och dem de inte har ”nytta av” och de kan inte ens dra en barnvagn rätt för de struntar fullständigt i svagare som barn och unga t.ex.

Man är rubbad om man som mamma vill att ens son ska bli rockstjärna
667049-michael-jackson-dead-at-50Då är man helt vrickad. Jag kan förstå om en 16-åring vill bli det men jag kommer aldrig att uppfatta en förälder som stöttar det som något annat än en totalt galen människa. Det är bara att läsa dödslistan över rockstjärnor så kan vi lägga ner den diskussionen. Folk som älskade mig stoppade en tidig författardebut som var på gång då jag var just 16 år, tack och lov, och fick mig att skjuta på den i 14 år, tack och lov.

Dessutom är det där kneget förmodligen nån form av andligt straff
Hur som, inte svara folk  – som inte har exakt de åsikter man ska ha – är ett urtypiskt straff som också avslöjar att det är socialfascister de är, och jag slipper dem helt på norra Cypern för där fungerar kvinnorna liksom männen gör det.

Du får väl fundera på var Sverige befinner sig när en grupp på FB som riktar sig enbart mot redan förlagda författare straffar folk som inte tycker EXAKT som de galna kvinnorna vill att man ska tycka. Det är inte så att statsministern står med en pekpinne i handen och dirigerar vad som är politiskt korrekt och inte utan det gör främst kvinnor som jobbar inom media, och jag kan se minst 20 år framåt utan problem, och därför klassar jag dem redan nu som mycket farliga förutom att tokfeminismen är ett drogsymtom – vilket jag ska bevisa i bokform längre fram – så är de riktigt, riktigt usla människor eller ”bad people”, som de skulle kallas på norra Cypern.

De ligger bakom att inget annat land i hela världen har det ohälsotal bland unga som vi har.

Man kan inte må bra om morsan är ett riktigt arrogant pack som ska STRAFFA folk jämt
Jag ser dessa kvinnor dra fram över precis hela Stockholm – med sina felvända barnvagnar – och de är bad, bad, bad people, och jag flyger ut i morgon och är därmed av med dem, och det brukar ta 3-4 timmar innan friden drar in, för det här packet hetsar allt och alla, och här har vi en som har kollat in dem: