De problematiska svenskorna

kvinna_full_fylla_valdtakt_berusad_tjej_flicka_offerJag har hittat ett svenska, se nedan, som är medveten om att vi (som är 0,89% av jordens befolkning) är ett tvärtomland.

Det normala har blivit onormalt, och vice versa, och det är väl det som händer då ett samhälle omvandlas till ett tok-feministiskt alk-drogsamhälle, och det blir för många insjuknade rent numerärt, och jag misstänker att det är ett gigantiskt emigrationsskäl för många.

Svenskorna är ett växande problem utomlands
fem_mask_energi2Jag upplevde en ung svenska på norra Cypern, som rätt raskt blev utbjuden av en man, och de träffades på en buss, och eftersom han trodde att jag var mamman frågade han mig först, och jag sa att om hon tycker att det är okej så har jag inga invändningar.

Men mycket fort backade han, och det berodde på att en annan man ville fotografera henne, och hon satte sig i en ”sexig pose”, och killen som bjudit ut henne ställde in hela träffen.

Förmodligen ansåg han att hon var prostituerad, och de finns men på nattklubbarna. De får inte vara ute på stán och ragga kunder, och killen bör ha blivit bra förvirrad.
(Vi har lika gott om gigolos om inte fler.)

En annan vanlig fråga jag får är om vi inte älskar våra barn eftersom svenska föräldrar släpper iväg sina 16-åriga flickor till främst södra Cypern, och jag vet aldrig vad jag ska svara men förmodligen kommer jag i framtiden säga;
– Nej,det gör vi inte, det är barnen som ska älska oss, vi gör vad som helst för att barnen ska älska oss.
(Där är det föräldrarna som ska älska barnen, som ska uppföra sig så att föräldrarna ens vill det.)

Ett gäng synbart insjuknade flickor skapar ett samtal på FB
Det är också det här som är så absurt med Sverige. Nedan har vi två normal-svenskar som samtalar via FP om ”kvinnor” . Man kommer så långt att man söker bena upp om bilden högst upp är normal eller inte men man släpper inte att det handlar om ”kvinnor”; svenska kvinnor.

För mig är det solklart att det handlar om alkade kvinnor. De ramlar numera in på AA redan i 20-årsåldern. I min mammas generation, hon var född 1921,  hamnade man på parkbänken vid 55 års ålder, i min runt 35-40, och numera är parkbänksåldern 25, och ändå är det bara 2% som hamnar på en parkbänk för de flesta bär in den i vardagsrummet.

De jobbar ofta enormt mycket med svartsjuka
En kille med sjukt sinne spelar ut två, fem, sju kvinnor mot varandra, och vi vet alla att den som medvetet söker framkalla svartsjuka i andra människor sorterar vi in i facket för de onda.

De använder folk som redskap – som objekt – och dels är det crazymaking men framförallt är det ondska i våra ögon men ”normalt” för en insjuknad som alltså tror att man ska framkalla svartsjuka i folk, och dyker det inte upp nån sån är det inte kärlek – förmodligen tänker de så.

Jag borde veta, för jag har dömt hundratals mordförsök, misshandel och mordbränder på grund av deras ”testande” av folk, och som slutat i blodbad och ibland i mord, när detta gäng sätter igång en cirkus som kostar miljarder i sjukhus-domstols-poliskostnader. Vanligt folk bjuder ut andra människor på en restaurang och så samtalar man med varandra. För några månader sedan skrev jag om en polis som hade sagt till en av dem att nu tar jag inte mot fler polisanmälningar ifrån dig!

medberoendeOndska – Slutet system
Beroende, man tolkar detta som bevis för kärlek (som i själva verket kan vara rädsla, osäkerhet, ensamhet).
Total upptagenhet, begränsat socialt umgänge,; försummande av gamla vänner och intressen.
Upptagenhet av varandras beteende; beroende av varandras godkännande för den egna självkänslan.
Svartsjuka, ägandebegär, fruktan för rivaler.
Den ena partnerns behov åsidosätts till förmån för den andras självförnekelse.
Trygghet genom upprepad, ritualiserad aktivitet.
Intolerans – oförmåga att uthärda separationer (även i konflikter); klamra sig fast ännu hårdare. Undandragande – förlust av aptit, oro, letargi, diffust lidande.

Det normala och friska förhållningssättet människor emellan:
Så här kan det se ut i ett sunt och öppet förhållande:

Kärlek Öppet system
Utrymme att växa och utvecklas och önskan om att den andra ska utvecklas.
Skilda intressen, andra vänner, andra meningsfulla förhållanden.
Man är säker på sitt eget värde
Förtroende, öppenhet
Man är villig att ta risker och vara äkta
Utrymme för att utforska känslor i och utanför förhållandet.
Förmåga att njuta av att vara ensam.

Klipp ur samtalet på FB:

Oscar Vikman: Beter sig kvinnor på detta vis för sin egen skull, eller för männens skull?
Och vem har orsakat detta beteende från början, är det kvinnorna själva eller är det männen vi bör klandra?

  • Christine Bivefors:
    Kvinnan skall inte behöva hålla på att bete sig på detta sätt för att få bekräftelse. Mannen måste ta och sluta att upphöja dessa kvinnor som gör på detta sätt och låta bli att ge näring till detta! I stället bör dem ägna sig åt dem kvinnor som är vardagliga och som får lite eller ingen alls bekräftelse.
    Enligt vår biologi så är det faktiskt mannen som skall kämpa och göra sig till för kvinnan och visa att det är honom som hon skall välja. Han skall göra allt för att attrahera kvinnan, det är han som skall visa sina behag och egga henne så att hon väljer honom som Pappa till avkomman.För det vet ju alla att kvinnan behöver stimulans då hon inte har så mycket sexhormon (testosteron) som mannen, men i detta samhälle så tycker karlarna att det skall vara tvärtom.Det är mannen som har bestämt att kvinnan skall fånga mannen, hon skall kråma sig och bevisa att det är hon som han skall attraheras av. Denna falska syn behöver snabbt ändras i samhället. Många kvinnor lider och mår fruktansvärt dåligt av hur sexualiseringen av kvinnan ser ut. Det finns faktiskt dem som inte orkar att leva längre för att dem blir utstötta av männen därför att dem föredrar just det som detta ämne handlar om. Så skärp er grabbar!!! Kvinnan är den som skall hedras inte låta sig förnedras!

 

Som vi kan se på texten skriver hon om såväl crazymaking som de medberoendes självmord
Group student with notebook outdoor.Men hon vet inte om att hennes ord; ”Det finns faktiskt dem som inte orkar att leva längre” beskriver just medberoende-självmorden. Skribenten kallar det hela för ”falska syn” men hon känner inte till schemat ovan, och ingen av dem ser att det är inte män och kvinnor de samtalar om utan missbruks-förhållanden, och crazymaking. Den typ av sexualisering skribenten talar om är ett alk-drogsymtom. Till höger har vi friska kvinnor på det amerikanska universitetet i Girne, på norra Cypern.

Vi kan inte hantera det här
I1924994890
Sverige är det en polisfråga, och man använder så kallade ”fylleceller”, och det visar hur enormt omoderna vi är för det är en medicinsk fråga, och det är en hjärnfråga. På norra Cypern hamnar du på sjukhus, och anser man att du är oförmögen att ta hand om dig själv deporteras du till ditt hemland.

Utomlands vet man att det här är inte svenska ”män” eller ”kvinnor” – eftersom de unga ständigt berusade svenskorna inte sällan kallas för ”svenska fyllefittor” – och de brädas möjligen av de unga engelska kvinnorna.

Jag tror att Spanien har börjat värja sig mot dem för om jag minns rätt är det på väg ett bikini-förbud där, och samtliga västkläder som kvinnor brukar ha på sig är numera helt förbjudna i t.ex. Indonesien. Hotellen har också börjat kasta ut dem.

Ulf Nilssons bok ”Sverige en öppen anstalt”      KLICKA – SKRIV UT Botten Upp – min bok – Är du drabbad? Klicka

Nedan har vi ett schema där vi ser friskt och sjukt rätt bra uppställt:

masculine-feminine-balance3

 

 

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds