De verkar väldigt missnöjda

Vi har ofta världsbilden att flyktingarna ska vara tacksamma för att de får komma till oss.

Sd vill att man ska hjälpa dem på plats i deras hemländer, och det kan jag utlova att sd inte kan genomföra ens om de var i regeringsställning för detta bestäms ifrån Bryssel / Bilderberggruppen, och meningen är att de ska till Europa. Det är därför man krigar.

Sju krig på fem år skulle USA och EU starta, och detta för att trycka upp cirka 20 miljoner människor till Europa, och de verkar inte vara ett dugg tacksamma. Vi har tidigare lyssnat på bland annat Barbara Lerner Spectre (sista filmen) som förklarar att Europa ska göras mångkulturellt.

När jag morgonsimmade funderade jag på hur jag skulle reagera om jag var krigsbyte
Jag skulle leva djävulen! Och du?

Igår såg jag att afghaner har dödat 13 barn i USA per dödad soldat, och jag har länge sagt att ett skäl till att Sverige ligger tvåa på våldtäktslistan i hela världen beror på att det flyger in folk som attackerar svenska kvinnor. Våldtäkt har använts i precis alla krig. Det förstår man inte i Sverige eftersom få ens förstår att vi är i krig.

Igår räknade jag ut att vi får en ny grundlag 2002 som talar om att Sverige ska bli mångkulturellt, och att kriget i Irak bryter ut året efter. Alltså vet man 2002 att det kommer bli krig därför att det är planerat. Läs mer

London:

Paris:

Madrid:

Bryssel:

Rom:

Aten:

Stockholm:

Barbara förklarar:

Skälet:

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds