Rättelse: Den femte dimensionen?

Det slog mig idag att det var nog den sista februari som änglavakten slog till, och inte första mars, för det tog nog ett dygn att göra det jag måste. Det är svårt att minnas den första veckan i mars för den var kaosartad.

Tidigare publicerat:
Jag har tidigare skrivit om skillnaderna mellan den tredje och den fjärde dimensionen, och jag själv har levt i den fjärde i över trettio år vilket bland annat innebär att vissa människor känner igen sig i mitt sätt att tänka, och andra tycker bara att det låter skumt. Jag kan förstå det, eftersom tankesätten är väsensskilda, men det är ett faktum t.ex. att jag alltid får in vad jag behöver och inte minst i form av ”rätt människor”. (Klicka på bilden så blir den stor.)

10329157_715641448501656_1619885875255262453_nJag kan också uppleva att många i öst lever i fjärde, eller så är det bara sådana jag stöter på, och att lika många lever i den tredje i väst som är konsumtionsinriktat och man trånar efter materiella ting vilket jag aldrig gör. Man mäter också folks ”värde” i pengar, och tar vi en sån som min yogalärare så äger han två klädesplagg maximalt men det bekymrar honom inte och han har valt bort livet som jurist, och han är synbart mycket lycklig.

Förmodligen är materia viktigt för att man ska känna trygghet, och den känner jag alltid oavsett om jag är högavlönad eller barskrapad och det beror på att jag ”sägs till” om det är något, och jag ska försöka beskriva det vilket inte är helt lätt ens för en skrivkunnig.

Man skulle kunna bortförklara fenomenet genom att säga att det är drömmar som inträder precis vid uppvaknandet, och det hade jag gjort själv om det inte var för det faktum att det som ”sägs till” mig stämmer. Jag kan idag inte påminna mig att jag har ”sagts till” och det inte har stämt men jag kan givetvis ha glömt det?

Om nu 1900-talet var teknikens århundrade, liksom 2000-talet kommer bli det, är jag övertygad om att man kommer att börja forska på sånt här men det ligger i sin linda speciellt i väst där man knappt erkänner månen och människans psyke och själ.

Precis när jag har vaknat, och jag anser att jag är vaken, sägs jag till och det är inte röster jag hör utan det är ljudlöst vilket gör det svårförklarat. Orden bara är där och ofta handlar det om att nån är i fara eller jag måste gripa in.

Det hela kan också inträda mitt på dagen, och jag minns en middag i Jordanien, jag var där i tre dagar, då det poppade upp och jag ”sas till” att min ena son var i fara och att jag behövdes omedelbart, och jag ringde Sverige och fick veta vad som hänt, och det stämde mer än väl att han var i fara och att jag och ingen annan än jag behövdes.

Under hela mitt liv har det inträffat med jämna mellanrum kanske var tredje månad och bättre hemförsäkring kan man inte ha, och det var extra intensivt förra våren då jag höll på med en viktig sak.

Jag kan egentligen inte förklara det för det ”bara är” men jag har lärt mig att lita på det eftersom jag inte har skäl att göra annat. Om vi nu tänker oss att det här är en av de saker som inträder i den femte dimensionen innebär det att alla på sikt kommer att få en gratis hemförsäkring som heter duga samt egen polis- och brandkår, och en aldrig sinande känsla av trygg- och säkerhet.

Allt fler över hela jorden talar också om den femte dimensionen, och det var någon som sa (jag har inte kollat det) att mer än hälften av jordens befolkning, och förmodligen den nyktra delen, är på väg från fjärde till den femte men makthavarna vet inte om det och skulle det vara sant blir det nog inga krig.

Givetvis är jag van vid att folk skakar på huvudet
Det gjorde de när jag skrev år 2009 om krigsrisken alla talar om nu. Jag minns att jag tog upp det här på Kvällsöppet på 80-talet, och sa då i TV att jag är inte författare, jag är för-fattare, och aldrig har jag blivit så utskälld i insändare som då. Det var inget svensken ville höra 1985 att det finns folk som känner före.

Det har blivit mycket bättre med åren
Numera attackeras jag inte. Det var en tänkande man som om denna blogg sa att den ”är skrämmande, den skildrar det Sverige vi är på väg mot, inte som det är nu men som det kommer att bli” och som alla läsare redan vet har jag sagt att jag orkar inte hålla reda på längre vad svensken vet och inte vet. Jag kör mitt race.

En av de saker man inte vet i Sverige är att det pågår samtal om den femte dimensionen ute i världen, och det är nog inget man ostraffat skulle kunna säga på en middag t.ex.

Vad gör man då man ”sägs till”?
rra646Jag gör som jag blir tillsagd, och ser efteråt att det var ju en himla tur att jag varnades!

Senast i mitt eget liv var då jag ”sas till” att den så kallade ligaledaren innebar en mycket stor fara för mig själv och nu fyra, fem månader senare vet jag att han blåst förmodligen tusentals familjer, och sen tystar han dem genom att mycket subtilt få dem att tro t.ex. att om de öppnar munnen kommer han manipulera soss att ta deras barn ungefär.

När jag ”sas till” visste jag inte kalibern på killen. Jag hade upptäckt en del men inte ens 3% – än. Det kom senare. Jag ”sas till” då jag vaknade, steg upp, rev ut samtliga mina artiklar, och sen började jag utreda plus att mängder med folk kontaktade mig, och lägger man ihop alla deras historier ser man samma mönster. En del norrmän har råkat riktigt illa ut. Gärningsmannen är riktigt, riktigt läskig.

Jag var verkligen i en mycket stor fara eftersom hans plan var att göra mig till front, och jag hade med automatik blivit en medhjälpare till grovt bedrägeri och lite till om jag inte hade ”sagts till”.

Är du intresserad av ämnet surfa själv på ”fifth dimension” för det finns som sagt fler än jag som lever med samma form av upplevelser, och som ger en verklig inneboende trygghet.

Idag t.ex. ”sas jag till” att en namngiven kvinna inte litar på mig och det chockade mig faktiskt rätt djupt för jag är ovan vid det tror jag då de flesta brukar känna av att jag är ansvarsfull och stabil. Det är nog en projicering kanske; folk ser sig själva i andra???

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds