Den helige mannen

Det mansförakt som pågår är ett emigrationsskäl därför att det är så uppenbart att man avväpnar alla män eller man vill krossa dem för att slutligen ta över allt det ansvar mannen hade, och nu återstår bara en roll för honom och det är barnets. Feminismen skapar galna kvinnor och ansvarslösa män med automatik. (Klicka på bilden så blir den stor.)

masculine-feminine-balance3Vi har inte ett spår av det här på norra Cypern, och idag kan det nog vara så för en svensk man att det är rent av farligt att mucka. Vi behöver män som muckar men samtliga systemkritiker kallas snabbt för ”rasister” och det drar igång väldigt mörka krafter. Sverige är utan minsta tvekan ett av Europas farligaste länder. Jag skulle nog inte ställa mig på Sergels Torg och gasta därför att den psykiska ohälsan har exploderat, och inte minst bland unga.

Vi har ett nytt Sverige som ofta förvånar folk, och jag får mejl ibland där människor uttrycker att det ”är konstigt” att folket t.ex. står utan Eko-polis. Det är inte det minsta konstigt men folk har ”gamla Sverige” i huvudet, och har problem att se det nya Sverige, som är ett ytterst sjukt samhälle i mina ögon.

Kan man ens vara mot EU utan att vara ”rasist”?
Kan man säga att det har gått överstyr utan att vara ”rasist”? Tveksamt, jag hade kontakt med en skogstokigt aggressiv människa, ytterst försvenskad ifrån Latinamerika, och det hade inte spelat nån som helst roll vad jag än sa för jag är svensk=rasist. En mycket vanlig rivalkvinna, full av hånfullhet, harm, hat och hämnd, och som projicerade som en vanvettig. Lådvintant, troligen. Piller? Möjligt.

För mig blir de nästan en kulturchock eftersom de inte finns alls i Cypern. Jag har inte sett nån på fem år, och här är männen älskade, behövda, uppskattade och skiner oftast som solar. Jag får hem en av dem på måndag; snickaren som ska göra hyllor under mina överskåp i köket. Han är synbart en mycket lycklig man och kanske 35 år? Jag skulle inte våga visa ICA-reklamen för honom.

You Have Heard of The Divine Feminine But Where is the Sacred Male?
I am holding such a loving healing space for all men within this dominant patriarchal society. Today in our society the male is told that he must provide for the women (if she is not willing to do so herself) and yet have no emotion or say about it. He has been painted to be the all encompassing leader of the world, yet most are not shown his internal compass. With such sayings echoing in his subconscious as, “Man up” or ” Stop acting like a Child” , men are given great responsibility to provide and guard yet not being taught how to ground this energy or emotion to do so in a sustainable way.

Läs mer

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds