Det är dags att bestämma sig snart

Med tanke på att NATO bygger militärbaser febrilt runt Rysslands gränser och sätter upp sitt ”missilförsvar” som Obama kan bränna av utan ländernas godkännande så fattar man att Ryssland inte vill tappa sina möjligheter till att ha en flotta. Det är ungefär som om Ryssland skulle bygga ett ”missilförsvar” i Mexiko, Kanada och på Kuba. Hur hade Obama reagerat då? Vi blir ”mindfuckade” kraftigt med detta ”riverse psychology” spel som våra medier matar oss med.

Att Sverige nu skriver på med Nato är det största misstag vårt land har gjort sedan 1800-talet, mark my words.
Vi går med stormsteg mot ww3.
Gabriel Drake på FB

Vad jag vet har Gabriel inte lämnat Europa än.

Historien upprepar sig alltid, och i så fall kommer kanske 10% att förstå allvaret, och dra i tid, och övriga kommer inte att göra ett smack mer än att lyssna på partiledarna, som en servitör sa mig.

Problemet för svenskarna är att de får överhuvudtaget ingen som helst information.

Får jag tro det jag ser på Nyheterna är det valet som är den stora nyheten men på 75-årsdagen av det andra världskrigets utbrott ska det sägas tydligt att varje människa är ansvarig för sitt eget liv och var och en måste ta det ansvaret och verkligen bestämma sig för om det är eller inte är fara på färde, och sen får man leva med detta sitt beslut.

Jag personligen har sedan år 2009 sagt att det bör bryta ut 2015, men jag behöver inte ha rätt i det, men att det blir ett ww3 står nog klart, och frågan är då när?

Vill man lämna Europa måste man göra det i tid för gränserna stängs sen.

Hur som helst så får vi veta via RT
Ryssarna säger nu att de inte tänker invadera Ukraina, och väst säger att det har de redan gjort, och det står nog klart att det är bara västpropaganda.

Det smartaste man kan göra är väl att lyssna på både väst och öst, och bilda sig en egen uppfattning, för som jag ser det bäddas ni in i underhållning och trams.

Läsa historia är inte heller fel, och den undervisningen skrotade de för att försöka förhindra att folk fattar i tid och sen skapades ”åldersföraktet” för att förhindra att de som har läst historia ens ska kunna öppna munnen.

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds