Det är tråkigt men blueshift.nu lever i tredje

Blueshift.nu lägger ner, och ger bara information till folk som donerar framledes, och planerar att skriva var fjortonde dag. Ett wordpresskonto är gratis, och vad tar det att skriva ihop information?

Det kan man ha som hobby även om ww3 nog inte ens går att stoppa
Men man kan ju flytta på sig. Det är i vart fall ett tredjedimensionstänkande, och det är väl just de i tredje som ryker? När klotet ”delar” på sig, om vi får tro Dolores Cannon, vars hjärna är fullständigt vild, men intressant. Nån form av Noaks ark är på gång.

Lite senare, när västekonomin brakat, kommer säkert något system liknande det man hade i Libyen; staten delar ut landets inkomster till befolkningen. Namibia inför det nu.

arbetets-dod-och-medborgarlon-en-essa-om-det-goda-livet* Basinkomst i Brasilien (bl.a. Quatinga Velho och Santo Antonio do Pinhal)
* Alaskas Permanenta Fond
* Experimentet i Otjivero, Namibia – nu permanent
* Experimenten i Indien kommer öka med nuvarande president
* Basinkomst i Iran (införd 2011)
* Nationella debatter pågår i Tyskland, Schweiz, Sydafrika, Norden mm

Har Dolores det minsta ”rätt” är Bluesift.nu illa ute, för han blir väl offer för det krig han så hett vill varna andra för, och det är lite som Nationalisten som jag röt till åt, och sa henne att om du nu vet, allt det här du säger, kan du inte bara sitta med armarna i kors och gnälla, som vilken svensk offerkofta som helst.
– Flytta på dig då.

Det är i fjärde dimensionen ”förbjudet” att ta betalt för kunskap, och hur ska man då överleva?

Jag för min del är inte orolig för min nya IT-tjänst fixar det, mer än väl, och ser vi fem år framåt har jag den på fem språk vilket bör ge 30 ggr den omsättning vi hade i samma tjänst i lilla, lilla Sverige. Om jag nu vill det, jag behöver bara ett.

Om det blir ett ww3 – och Internet ramlar ner och marknaden går u1966924_830041653686391_7010371021422934827_npp i rök – kommer jag att hålla kurser i Asien för unga i jag vet inte hur många ämnen – no problem. Jag tar mig alltid fram, får alltid in det jag behöver, och ofta i form av rätt personer och just information.

I nya tjänsten säljer jag varor men kunskap är jag övertygad om att man i framtiden inte kommer att kunna sälja legalt utan blir då betraktad som sexarbetarna som utnyttjar dumskallar idag.

I Sverige betraktar man dem som att de utnyttjas men det är som vanligt tvärtom. Det är som med kriminella; de kalkylerar risker, som vilken affärsman som helst. Inte det minsta synd om dem.

Blueshift.nu går fel väg
Han borde uppfinna något IT-aktigt, och leva på det. Det pågår ett energiskifte även i Sverige, och du kan se det på sånt som att gräset är grönare, färgerna på blommorna klarare, det öppnar nattklubbar för nyktra, folk tar avstånd från TV, tidningarna och Allsång på Skansen.

Carina Af Autentopia via Jan Gustafsson
10329157_715641448501656_1619885875255262453_nDavid Ickes tes om hur den globala eliten planerar att slutföra sitt världsherraväldeprojekt (NWO) genom två brännpunkter – Ukrainakrisen (där försök att ta tillbaka Krim skulle provocera Putin till den grad att zionisterna skulle få en anledning att starta sitt tredje världskrig) samt i mellanöstern där ISIS’s uppgift är att skapa en megavirvel av kaos av precis samma skäl – att motivera ett tredje världskrig.

Väl belagt är iaf att bankirerna (zionisterna) finansierat båda sidor av 1900-talets konflikter och genom sin makt styr över vilka som ska leva eller inte, svälta eller inte. För oss som har hjärta och empati, är det kanske den enda fråga vi behöver ställa oss själva: Kan vi leva med att inte ha reagerat emot det medan vi kunde?

(Med zionister menas inte judar. Min not.)

 

 

  1. Dolores Cannon Presents Moving into the New Earth

    Dolores Cannon is experiencing an evolution in her work as a hypnotherapist. Her clients (who are coming from all over the …
  2. Dolores Cannon on Healing Your Past to Live to Your Fullest Potential

    Our facebook account is http://www.facebook.com/TheMooreShow Dolores Cannon is a past-life regressionist, hypnotherapist, …
    • HD
Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds