Det här får vi fundera på

Vi konstaterade att medlemskapet i EU och beslutet att Sverige ska bli mångkulturellt skrevs in i grundlagen 2002 – bakom ryggen på folket.

Kriget i Irak bryter ut den 20 mars 2003, och i filmerna nedan säger bland annat general Clark, som förmodligen inte står ut längre, att Irakkriget planerades långt innan.

Då gör nämndemannen i mig påståendet att då vår grundlag ändras 2002 vet man att det kommer bli ett krig 2003 för varifrån ska alla de många kulturerna annars komma ifrån? Man vet också redan då att vi ska skicka Gripen till Libyen för att sätta igång en flyktingström till samt att vi aktivt hjälpte till med bombningarna i Irak.

Jag har i två år funderat på varför det anställs nära nog 50% fler statsanställda mellan år 2002-2007 och de flesta inom statlig administration samtidigt som landets alla fattiga blir 50% fattigare mitt under en brinnande högkonjunktur. Läs här vad jag skrev då.

Läser man LO-rapporten ser man det, och idag kom jag kanske på varför; man bygger inom krigs- och flyktingindustrin för man vet att USA, med sin lydstat Sverige, ska ut i sju krig under fem år, och EU har bestämt att 20 miljoner unga ska tryckas upp i Europa via krigen dels för att det är för många gamla och för få unga men också för att ta ”skitjobben”.

Fundera på saken!
Kan man ändra grundlagar i hemlighet kan man bygga flyktingindustrier också i hemlighet för det är mycket, mycket viktigt att svensken aldrig fattar att vi är i krig.

Det svenska folket skulle aldrig gå med på det
Därför presenteras kriget i Afghanistan, Libyen och Irak som ”hjälp”. Vi ska nu öppna våra hjärtan för att flyktingarna har fått fly de krig vi själva dragit igång, och då blir vi goda.

Jag håller med de utomlands som säger att svenskar är det ondaste folket i hela världen. I vart fall de som känner till den här planen, och precis alla som möjligen protesterar kan man avfärda som rasister.

Smart upplägg, men det är så med alla brottslingar att de tror att de ska begå det perfekta brottet, men de gör aldrig det, för sånna som generalen sjunger ut.

Källa även Edgar

General Wesley Clark: Wars Were Planned – Seven Countries In Five Years

Iraq war Planned in 1998; PNAC letter to Bill Clinton

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds