U-daterad; Det här kan du fundera på

Där andligheten går ut går kriminaliteten in?
Får man fundera på.

Klartlagt är väl att kriminella lever i den andra, tredje dimensionen och i tron att deras livsstil aldrig får konsekvenser.

ranare2 Bilden föreställer den svenske ligaledarens partners halsband i guld, och det har varken hon eller han tjänat ihop till själv.

Inköpet härstammar ifrån bedrägerier som drivit folk snudd i konkurs, till skampålen, människor har hamnat på sjukhus chockade, och lite till, och de säljer allt och alla inklusive sin dotter som de limmar på rika gamla gubbar, de blåser av honom, och ofta är det alkade förmodligen så de känner fel. En röd tråd är att de ger sig på folk som är tillfälligt försvagade t.ex. sjuka, alkade, nyopererade för cancer, anhöriga har nyss dött.

Far och son är drogmissbrukare, öser i sig bland annat cannabis, och samtliga kör party jämt, och jag känner igen incestfamiljen ifrån rätten, och ordet ”golddigger” har fått ett ansikte och jag har inte ens i rätten stött på en mer osannolikt kriminell familj.

Det är något allmänheten sällan vet att hela familjer kan vara kriminella, och då får barnet skäll om det INTE stjäl… men trots att jag är van, jag har dömt tusentals av dem, är de skonings- och hänsynslösa på ett sätt som får även mig att höja på ögonbrynen. Det krävs väldigt mycket för att jag ska göra det eftersom jag har många, många år i rätten bakom mig.

Mig har de inte närmat sig möjligen för att jag har sagt att ett enda försök att använda mig mer kommer resultera i att jag sätter mig ner och skriver en bok om dem. Jag har material så det räcker och blir över.

sophiaVi får väl fundera på hur man är funtad då man knatar omkring som en kossa med denna kedja runt halsen när ens riktiga jobb torde vara att skydda sina barn som nu istället används utan pardon i ”familjeverksamheten”.

Tack Gode Gud att min pappa inte var min hallick.

kokain_drogen_som_fick_medelklassen_att_borja_knarka_och_lander_att_falla_samman-lasse_wierup-18944656-frnt

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds