Det största svenska problemet är

– att 45% av den nuvarande arbetskraften ska gå i pension. Det är samma problem i hela Europa, och medelåldern är hög samt att kontinenten är ett enda stort blivande ålderdomshem i princip.

PE1009s077Eliten söker lösa det genom att kriga, ta krigsbyten, tvinga upp förmodligen runt 20 miljoner unga till Europa, och för att de ska stå ut får de ta med anhöriga plus att de ska också tvingas in i vårt system.

Eurokraterna är så högmodiga att de på allvar tror att alla dessa unga kommer stanna sen, och det tror man för att man är helt säker på att Sverige är Paradiset. Vad har ni? En våldtäkt i timmen?

Blåa laget har just meddelat att det ska komma en flyktingström (de skapat själva eftersom vi bland annat hjälpte USA bomba Bagdad) och röda laget har sagt att ja, ja nu måste vi öppna våra hjärtan! Det är människohandel de håller på med. Bådas manus är skrivna i Bryssel.

Nu i helgen jagade polisen Svenskarnas parti – nazister kallade i media – och jag har talat totalt sett med tre av dem, och i ett fritt samhälle har de givetvis rätt till sin syn.

Men de jagas främst för att man vallar folk mot sd, och det gör såväl blåa som röda laget eftersom man håller på med polariseringen som ingår då fasciststaten byggs.

Den enda chansen för den mediala och politiska adeln att bibehålla sina privilegier är att bygga en fasciststat för på sikt går inte ett folk med på att man i Bryssel kan ha 250.000:- i månadslön för att snacka skit. Det är vad det handlar om; allt inom staten, inget utanför staten.

I fasciststaten finns inga politiska partier alls så tro inte att polisen har jagat ”Svenskarnas parti” för det som pågår ska kallas för polarisering, se schemat för bygget nedan.

Intressant artikel om Putin som jag hann läsa precis innan jag ska i poolen för att bygga fysisk.

Jag vill för övrigt tacka alla läsare därför att skriva är avkoppling för mig. Om jag inte skriver poppar det nog bara affärsidéer som jag absolut inte ska ha några innan jag blir helt frisk.

Vem ska bygga allt politikerna utlovar?
Vi är de första att applådera enigheten om en offensiv byggtakt men är uppriktigt oroliga för att planerna grusas av att det saknas arbetskraft, skriver Elisabeth Martin, Stockholms Byggmästareförening, och Billy McCormac, Fastighetsägarna Stockholm.
Läs mer

Cause_Effect_Fascism

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds