Dramadrottning eller kung?

I vår identitetsserie ska du nu ställa dig frågan om du är en dramadrottning eller kung?
83Som jag upplever Sverige har vi enorma mängder dramadrottningar, och en och annan kung, och det har fått resultatet att vi har väldigt många feldömda i våra fängelser men en företagare uppmärksammade mig också på en annan effekt.

Det är en kvinna med make som först dömdes av Förvaltningsrätten som ansåg att de fuskat med fakturor, och det var alltså helt okej att SKV upptaxerat dem med nån miljon eller två, och läser man domen framstår de som superkriminella för i själva domen finns det mängder med uppgifter om dem som ingen ens har sagt; inte ens SKV.

Jag har själv upptaxerats via rena påhitt år 2009, och läser man den domen ser man precis samma sak; en massa påståenden som ingen ens har sagt; inte ens SKV. Jag som kan målet känner inte igen beskrivningen ens. Man har t.ex. trollat bort ett viktigt brev, och ett edsvuret vittnesmål, borta! Tar man bort bevisning och hittar på, ja då kan man fälla allt och alla.

Kvinnan vann sen, och den första domstolen underkändes, och makarna fick tillbaka pengarna, men ingen ersättning för torpederade liv och företag och mängder med advokaträkningar, och läser man den domen har domstolen tydligen aldrig sett en finare redovisning, och de gör också klart att SKV kan inte bara hitta på… inte Förvaltningsrätten heller.  Jag hade inte samma tur för jag hade förolyckats då och var i princip helt försvarslös.

För bara tio år sen teg folk
– Ingen rök utan eld! Du har säkert gjort nåt!

Idag berättar folk, till och med gamla chefer talar ut, och idag såg jag att det svenska folkets förtroende för domstolarna har sjunkit. Jag själv ska nog snarare kallas för ”chockad” och för mig som själv dömt i många år är det givet nästan att jag blir just chockad när jag förstår att kaoset når ända in i sessionssalarna, och när jag vet och ser att man har hittat på jämställer jag det med nån form av dramadrottningsbeteende, som i sig ingår i just medberoende, och övriga symtom har du här.

Det är en sak om drabbade företagare gallskriker men det blir något helt annat och allvarligt då gamla myndighetschefer skriker än högre:
Efter nära 40 år på olika poster inom Skatteverket tröttnade Mikael Wokander. Han hoppade av ett år innan han skulle gå i pension och beslutade sig för att skriva en bok om det han anser vara fel inom myndigheten. I sin bok skriver han att skattemyndigheternas tjänstemän förföljer företagare och invandrare och beter sig ofta svinaktigt åt. Läs mer8868745

– De manipulerar siffror, bortser från fakta och hittar på. Allt på grund av en helgalen styrning, struktur och måluppföljning”, säger Per Johansson.

Jag vet att jag borde skriva en bok om det kollektiva kaoset eftersom jag kan ämnet
Det som hindrar mig är att jag har ingen lösning. Vad jag vet finns det ingen, och vill jag utreda denna min tro måste jag nog åka till Hazelden igen, och vara där nya tio dagar, och jag hade problem att komma in i USA sist för de ansåg att jag hade för många stämplar i mitt pass ifrån östländer, och det var den amerikansk ambassaden i Stockholm som räddade mig den gången – på håret.

Jag har i och för sig 30-åriga kontakter där, varför jag skulle kunna köra utredningen via e-brev, men vad jag vet idag finns det ingen som helst bot. Jag måste i så fall uppfinna den, och där är jag inte ännu. Dessutom tvivlar jag på att jag är skicklig nog att förmedla till dig att om du har två personer framför dig; en trasig och mycket fladdrig narkoman, som det ångar ilska runt, är den personen mindre samhällsfarlig än det medberoende gänget är för de är fullständigt livsfarliga, och håller på och tar livet av precis hela Europa, inte minst Sverige.

Men det vore kanon om jag kunde uppfinna en bot för hela väst skriker efter en. Det är, utan minsta tvekan, vårt största problem, och officiellt är de 3-400.000 individer, och jag säger fyra miljoner.

Vanligt folk använder andra uttryck än vad jag gör:
– Det jobbar en fullständigt hispig tant på kommun.
– Handläggningstiderna har skenat, nu verkar det ta ett år att få ett bygglov!
– De bara pratar, det blir aldrig klart!
– Försäkringskassan krävde in åtta intyg, på samma sak!
– Krångel-Sverige!
– Åh, så mycket byråkrati!
– Tandläkaren verkar så osäker!
– Det verkar vara kaos på AF!
Källa