Drevet mot Indien är uppenbart

valIdag rapporterar man om en brand där 13 människor dog och häromdagen var det något annat ”läskigt” och jag ska sent glömma våldtäktsracet som pågick då jag var i Indien.

Jag kollade upp det och i huvudstaden har man 5-600 våldtäkter om året men också en befolkning om 1,3 miljarder i hela landet. Det är Sverige som är det stora våldtäktslandet.

Men, jag undrar vem som är beställaren?
Det verkar vara TT som sänder ut men vem är beställaren?
Varför vill man hindra svensken från att åka till Indien? Kan det vara så att man redan är livrädd för att pensionärerna ska dra dit? Lämnar man EU blir man av med garantipensionen men du får en bra bostad från 2-300:- sek i månaden och äter ute gör du för 12:- per dag.

En ganska normal indisk månadslön är 400:- sek och vi hade en marknadsförare i bloggen som tjänade runt 3000:- sek i månaden, och han hade just köpt en ny bil för 10.000:- sek.

Kriminaliteten är försumbar där jag var i Kerala i södra Indien och även om de snor garantipensionen av en kan man leva ett mycket bra liv på landet i Kerala men man ska nog undvika städerna eftersom det är något så vanvettigt mycket folk även om det inte känns stressigt då ingen stressar.

Kerala – Your Moment is Waiting

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds

3 kommentarer

  1. Du har helt rätt, tror jag, de är rädda att vi ska dra när vi får pension!
    Vi är nog många som har planer åt det hålllet. Det går heller inte så lätt att skrämma folk nu för tiden då de flesta har tillgång till internet, och kan avslöja svensk medias propaganda. Min granne med fru är just nu i Indien på semester, och så har jag en arbetskompis som strax åker dit för tredje eller fjärde året i rad.

  2. Ja, det vore mumma. Affärside´? Fixa billiga boenden för pensionärer i Indien och på Norra Cypern, med lite service efter behov? Jag hade faktiskt planer på ett EU-projekt innan jag ”gick i väggen”, samarbete med ex.vis Spanien eler Portugal, så svenskar kunde vistas i behagligare klimat under vinterhalvåret. Det kan säkert motverka en hel del krämpor och värk, samt pigga upp med miljöombyte.

Kommentarer inaktiverade.