2 miljoner drabbade i Sverige

Bedrup säger att 2 miljoner människor ligger i riskzonen för alkoholism i Sverige. Jag brukar säga minst 800.000, och sen ska vi lägga till minst lika många medberoende, och regeringen säger 3-400.000. Lyssna själv på Bedrup – om du vågar.

En av de stora skillnaderna mellan norra Cypern, där jag befinner mig i två dygn till, och oss är att här saknas de varför vi inte har galna kvinnor som spöar upp chaufförer med bananer eller grannar som går lös på elen eller vuxna människor som stjäl böcker.

Eftersom AB är fullständigt besatta av att följa allt missbrukare gör blir hela det gamla arbetarbladet en enda stor missbruks-dagbok. Jag hittar tre, fyra ”nyheter” på förstasidan vilken lördag som helst som handlar om urtypiska fylle- eller knarkarbrott. I missbruk ingår moraliskt förfall om du kikar på utvecklingskurvan här.

Vad röstar de på?
De 800.000 eller de 2 miljonerna? Det är knappt var fjärde socialdemokrat som arbetar. De kan knappast kalla sig ett arbetarparti längre. Jag börjar misstänka att de som är kvar inom socialdemokratin är de dysfunktionella; fifflare, galenpannor, aktiva alkoholister, narkomaner, bidragsfuskare och en skolklass gamla s-ministrar som suger stålar.

Jag har nämligen upplevt saker i Sverige som jag inte trodde var möjligt
Gamla människor i 70-årsåldern, som varit aktiva sossar i hela sitt liv, lämnade sina uppdrag och bytte parti. Jag gapade av förvåning, och frågade varför!
– Jag måste rädda landet, sa en kvinna.

Under en resa till Azorerna mötte jag en ABF-kvinna, också hon sosse i hela sitt liv, och som sa exakt samma sak. Hon måste rädda landet.

I USA blir man av med rösträtten om man begår brott, och det vore intressant att få se hur valen skulle sluta om vi införde det. Det kanske blir en nödvändighet snart för om Bedrup har rätt ligger vi löst till allihop för 2 miljoner kemiskt beroende människor är också en valmanskår som tänker:

1.) Egoistiskt.
2.) Kortsiktigt.
3.) Tokfeministiskt och allmänt apart.

Läsarna behöver inte veta att vi journalister knarkar (AB) / Kokain; drogen som fick medelklassen att börja knarka och länder att falla samman (pocket) / Kokain kan mätas i avloppsvattnet i Stockholm

Mona ljuger på som vanligt