Håll ögonen öppna

Nu i januari är det högsäsong för det som kallas för ”Dry Drunk” och du möter det varje dag i Konsum och i trafiken. Det du noterar är ilska, bombastiskt beteende och en utpräglad barnslighet men få svenskar vet vad det är.

Vi påverkas alla av dem och gissningsvis är de 250-300 000 minst
Du förstår inte hur de tänker. De ser att de överreagerar. De andas elakhet och de är extremt bombastiska. Du undrar om du gjort något fel? de ger dig obehagskänslor, och du blir förvirrad.

De är konstant laddade och förbannade
Julen har varit ansträngande och många exploderar efter den. När du har lärt dig vad det är kommer du att få frid. När en av dem skäller ut dig och slänger igen dörren i tvättstugan eller en annan får tuppjuck i Konsum kommer du aldrig, aldrig mer att ens beröras. Du vet vad du ser, du vet vad det är och det har inte med dig att göra. Du används bara, och missbrukare är specialister på att skapa trubbel för att få något att ”knarka känslor” på.

Jag brukar säga att man omöjligt kan läsa av Sverige, USA och stora delar av världen utan att ha gedigna drogkunskaper för det blir fel analyser, hela tiden. Det man vinner med att skaffa sig drogkunskaper är att man aldrig påverkas om missbrukare agerar ut. Nu påstod Bedrup att vi har två miljoner drabbade individer i Sverige vilket innebär att i ditt kvarter finns det många.

Det är inte ett beteende utan att tillstånd
Är du intresserad av att bli av med de obehaglighetskänslor de alltid delar ut kan du surfa själv och söka på ”Dry Drunk” eller på ”Dry Drunk+Bush” om det roar dig, och de som tror att 9/11 är ett insiderjobb kan hitta många förklaringar om de sätter sig in i vad Dry Drunk är för något.

Ge det hela en helg!
Det är mer än värt det för du blir av med mycket. Bloggen innehåller också en kategori; Drogkunskap. Vi har bloggstammisar som noga har följt de drogkunskaper jag delar ut ibland, och de har sagt mig att de har mått klart bättre och är betydligt mindre förvirrade nu inför bekanta, arbetskamrater, chefer, släktingar och andra drabbade.

Det är också vad jag är ute efter – lindring
I Sverige talar man ofta om ”periodare”, och det är folk som super huvudet av sig en period, och så bär de skuld, skam och tonvis med dåligt samvete i en period och de dricker ingenting på flera månader, och så kommer en ny period…

Egentligen finns det inget som heter ”periodare” för det är bara tvättäkta alkoholister som skärper sig för de har anhöriga som ligger på, eller chefer. De skärper sig ett tag, och sen dricker de upp precis alltihop som de egentligen skulle ha druckit dagligen. En alkoholist utan chefer och anhöriga hamnar aldrig i något ”periodardrickande” utan tutar och kör dagligen i en jämn nivå.

Så har vi det gänget du ska se upp med nu speciellt i januari
De har skärpt sig väldigt mycket och länge men har aldrig fått någon riktig behandling, och de lyckas avstå ifrån ”perioder” och de har gett sig katten på att de ska klara det här – och de går in i det som kallas för ”Dry Drunk”, och världens mest kände är Bush. Hela Irakkriget är egentligen ett Dry Drunksymtom eller konsekvensen av en ljugande, överreagerande, hämndlysten Dry Drunkare.

Definition: A colloquial term generally used to describe someone who has stopped drinking, but who still demonstrates the same alcoholic behaviors and attitudes.
Also Known As: Dry, Not Sober
Examples: His behavior hasn’t changed at all, he acts like a dry drunk.

Dry Drunk Syndrome