Uppdaterad: Dum, dummare, svensk

Uppdatering:
En läsare har ringt samtliga nyhetsredaktioner angående detta, och de är inte intresserade för det passar väl inte deras rysspsykos. Läsaren skriver bl.a. till mig; Har inte upplevt det riktigt så illa tidigare. Men det har blivit precis som du har skrivit. Skandinavien har blivit en farligare plats att vistas på – eftersom människorna där nu tappat kompassriktningen.

Vad ska jag säga?
– Jag känner ytterst sällan fel.

Publicerat 6.16 i morse:
Kristoffer Hell tar upp en enormt viktig sak
, som kan tyckas betydelselös på ytan, och han pekar ut hela journalistkåren som isolerade dumskallar.

Det är svensken som utför ett olaga hot, inte ryssen
Gissningsvis kommer man slå upp detta faktum utomlands – men då tiger svensk media – och så blir vi världsberömda en gång till som obildade idioter men vi vet inte om det själva, och sen blir det en ”sanning” att ryssen har dödshotat för det har stått i (de svenska) tidningarna.

”Tecknet där man i Ryssland och andra länder drar tummen över halsen betyder inte “skära halsen av” – utan “jag är mätt” eller “har fått nog”.”

I skamvrån i dag

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds