En bloggstammis är sjuk

Jag har skickat på människan artikeln nedan, för jag har använt det själv med ett mycket gott resultat, och även han har skaffat ett badkar för att bada i citron och bikarbonat. Det vi båda är ute efter är att normalisera PH-värden då alla i väst är försurade. (Mätsticka finns på apoteket.)

Bloggstammisen är begåvad med en sund svensk läkare som också insett att det är mycket man inte vet i väst och denne läkare är, precis som min egen, öppen för Asiens metoder.

Jag minns då en programledare på TV4 skulle tala om att man i Kina uppfunnit en metod att skapa t.ex. en näsa i pannan på folk för att sen operera den på plats t.ex. vid skadade näsor, fingrar och så vidare, och han klarade nästan inte det för det går emot självbilden att Sverige är världsledande och att man vet allt.

Killen blev nästan chockad men sen glömde han bort det och var sitt vanliga högmodiga jag igen.

Lemon and Baking soda Miraculous combination: 10, 000 times stronger than Chemotherapy!
Why do we not know about this?
Because there are organizations that continue to profit from disease. It is that simple.

Läs mer

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds