En god analys

Kärleken är det villkorslösa givandet. När vi ger, så får vi. Universum är fantastiskt avseende denna dynamik. Vi ger inte för att få, det bara händer med insikten och den växande emotionella självförståelsen, men det är bra att veta att det gör att vi alltid vill hålla oss lärande och växande, utvecklas och försöka att öka våra själsliga förmågor. Sträva efter att bli bättre som människor och individer, det är kampen och det är vägen. Det är också livet.

Det är därför också väldigt viktigt att veta att när du delar och lever ett medvetet liv, kommer universum – naturen – att ta hand om dig. Jag vet att jag predikar för en stor del av en kör här, där många av er redan vet detta och som jag drivs av att förmedla information till andra som sprider information. Men att dela intellektuella fynd med dem som är specialiserade på ett visst område kan ha en enorm effekt, djävulen gömmer sig som bekant i detaljerna, i nyanserna. Vidden på perspektivet är vad som ger det möjliga djupet, som är vad som skapar den holografiska bilden – helheten. Vi berikar alltid varandra om än genom aldrig så små detaljer, genom de intryck som vi ger varandra. Så om du hittar något som slår an i dig som viktigt inom ett visst område, som låt säga det finansiella systemet eller GMO – risker exempelvis, anta aldrig att en skenbar ”specialist” redan bara måste veta detta.
Läs mer – Carl Norbergs blogg

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds