En läsare har myndighetsproblem

lb-175x35Medan jag vänt och vridit problematiken bakom mailet till dig, har jag som du sett följt utvecklingen på Facebook och Konkursverket.se vilket bl a ledde till citatet nedan som beskriver allt jag brottas med idag

Jag vet inte var gränsen går för svenskarna? Jag blir våldtagen gång på gång och ”alla” talar om för mig att jag ska vara tacksam för att jag har fått hjälp? Om jag inte till och med får veta att det inte ens har hänt!!!”

Det jag brottas med som sagt…utom att jag ”…ska vara tacksam för att jag har fått hjälp…” eftersom jag i Sverige fått all tänkbar stjälp… ”långsam arkebusering i kommunal regi”.

Lås in de obekväma och kasta nyckeln!
(Läsaren skriver sen till mig om händelserna vilket är privat. Min not.)
NN

Svar:
Det känns bra att jag har klätt dina känslor i ord, och för mig är det en av författarens viktigaste uppgifter att ge de ordlösa ord. Därmed inte sagt att du är ordlös i allmänhet men inför det du upplever dig ha varit utsatt för var du det.

Jag har sedan år 2009 fått många e-brev ifrån misshandlade svenskar, och jag kan efter bara några rader se att de talar sanning för jag känner igen det, och de har i allmänhet varit utsatta för medberoende människor, som är beroende av kaos, som aldrig kan slutföra ett projekt, som inte kan skilja på rätt och fel, och / eller aktiv alk-drogmissbrukare som kört crazymaking.

Jag själv hade med en kraftigt medberoende att göra på SKV, blev felopererad tre gånger, utslängd ett tag av F-kassan och handläggaren var hörbart full, och jag vet – eftersom jag är välutbildad – att det kan jag inte göra något åt om inte bloggstammisen och den sen 25 år nyktra alkoholisten, som gjort alla 12 stegen, Karin får som hon vill, och vi lägger ett tak över hela landet, och gör behandlingshem av det.

Om du får in en vansinnigt stökig familj i ditt hyreshus har du två val; bråka med dem och värden, eller konstatera att du måste flytta på dig, och som jag ser det bråkar du med knarkarfamiljen och värden, och det kan väl slutligen ge dig en hjärtinfarkt.

De vill alltid kränka och håna
Skälet till att du och kanske en miljon till vill bråka med dem och värden beror på att de har kränkt dig. Det är så med den gruppen; de tar sig fram genom att kränka andra, och i Sverige kommer de undan med det för det är vardagsmat, ingen reagerar längre, det har blivit normalt.

Jag själv fick in en giftig kommentar igår, och bakom ligger väl en läsare som i all välmening skickat hit nån lådvinsdam. En svensk anser förmodligen att det är väl inget konstigt med den texten, och översätter jag den och visar banktjejen här i Cypern kommer hon fråga om det är nån mentalpatient eller nån utflippad tonåring som författat den. (De känner till att vi har det i Europa men här finns det inga sånna.)

Du vet att de ljuger
Och jag vet att de kan ljuga hur lätt som helst i domstolar, vilket även t.ex. chefer på SKV varit ute i pressen och sagt att de gör, vilket jag har skrivit om förr. De inte bara ljuger för de projicerar som vansinniga vilket blir ett slags lögner.

medberoendeDen gruppen använder alltid lögner för att manipulera sin omgivning vilket blottar det förakt de har för andra människor, och det beror på att de är sinnes-sjuka, sjuka i sinnet, och då menar inte jag det svenska ordet ”sinnessjuka” som mentalsjuk / psykpatient /.

Jag har jobbat på Långbro mentalsjukhus med mycket hyggliga men svårt psyksjuka människor, och det är inte den gruppen jag menar utan de medberoende, och de aktiva alk-drogmissbrukarna. Några av dem har dubbel- eller trippeldiagnoser och flertalet idag är blandmissbrukare men jag avser dem som går in i; hån, harm, hat och hämnd.

Du vill bevisa hit och dit, och det lär inte gå om de håller ihop, och där skiljer vi oss, du och jag, för medan du jobbar på din hjärtinfarkt simmar jag i poolen. Det som verkligen skiljer oss åt är att min utbildning säger mig att Sverige är totalt kört, och det kommer att bli mycket, mycket värre.

Vi är redan där att en utåtagerande missbrukare, en ytterst hotfull pappa, får en rektor att tvinga en lärare att be om ursäkt för att läraren skrev ett mejl till familjen och undrade om barnet var fysiskt sjuk. En frisk förälder hade tackat, och genast tagit ungen till sjukhus för att utreda hjärtat t.ex.

Det är egentligen ingen skillnad mellan dina upplevelser och lärarens. Ni har tvingats igenom A,B och C därför att precis hela Sverige är medberoende så det går så bra så att hota lärare, ljuga i domstolar, urkundsförfalska och hitta på.

Det lämnar väl en svensk var femte minut nu
Vi är nu 16% av befolkningen som har lämnat, och väldigt många av dem som jag har talat med har ”historier” bakom sig, och några är bittra över att de ”tvingats” lämna Sverige, och andra är tacksamma för att de har burits ut i guldstol bort ifrån crazymakingfolk, ett tredje världskrig samt Fukushimakatastrofen.

Man kan också säga så här; de enda som jag (snart sagt) umgås med som är svenskar är nyktra alkoholister över femte steget för de är de enda som inte förgiftar skallen, och så illa är det i Sverige idag. Lejonparten har ett förgiftat sinne.

Men det kommer en ny generation unga nu som ratar alk-droger men det tar ett tag innan de blir tjänstemän på F-kassan, SKV, AF, o.s.v.

Sen vill jag varna dig
sinnesro1Om du går in i medberoende gentemot dem som har agerat ut mot dig vill jag påpeka att sista punkten för dem är alltid självmord. En helt vanlig svensk kan gå in i medberoende i mötet med de sinnes-sjuka jag skrivit om ovan. Det är inte sant att det bara händer fruar, män och barn som lever för nära en alk-drogmissbrukare. Det sker med precis alla eller kan ske.

Som jag ser det måste du lägga ner, förklara dig maktlös inför ett dårhus, eller stanna där och göra som alla andra nämligen stänga in dig (då har du lämnat vad som är normalt också) och aldrig gå ut eller lämna landet och lev med friska människor som grannar.

Men, det är som sagt bara som jag ser det; hela Sverige är förgiftat.

Du har alltså – som jag ser det – varit utsatt för crazymaking, målet är att du ska gå in i psykos och sen hänga dig.

Klicka – skriv ut – Symptom medberoende

(Spela filmerna och se om du känner igen det.)

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds