En läsare om krigsrisken

Jag inser att det kommer att smälla, frågan är nu bara när, jag tror att det blir Ryssland som kommer att sätta stopp en gång för alla för västs galna framfart, den dagen väst har väckt den ryska björnens vrede har väst skrivit under på sin egen undergång, detta inser inte folk, men så är det bara.

Det gäller att läsa av rätt
Nästan alla svenskar dricker, en miljon tuggar lyckopiller, och den psykiska ohälsan exploderar, och den gruppen kan i princip inte känna rätt alls. Det är bara max 10% av svenskarna som kan det, och unga lyssnar nog inte för de är hjärntvättade med åldersförakt.

Det är sinnet det handlar om
Till höger har vi en bild på rikspolischefen samt min älsklingstaxichaufför (till höger) på norra Cypern, och läser du samma sak som jag ser du två ytterst kolugna och vänliga män. Ingen av dem har någonsin förgiftat sig eller crazymakat folk. Ordet harmoni har fått ett ansikte.
seral

Till vänster har du Stockholmspolisens förra chef, misstänkt för mened, sparkad till ett utredningsjobb där hon skrivit ihop lite goja på två år, och hon har säkert en miljonlön. Läser du samma sak som jag är det en mycket trasig människa vi ser. Den andliga nöden lyser. Det blir så när man lever oärligt.

Carin 1_fmt_0_0

Hon får representera det gäng som kommer dra på oss ett tredje världskrig – gänget som känner fel jämt – och före det första och andra världskriget nedrustade Sverige också, precis som denna gång.

Det här är ett av rikets största problem
Det sitter för mycket folk på de offentliga stolarna som knaprar piller, super, knarkar och de kan inte känna rätt för man känner ALLTID fel om man drogar ner skallen.

Kommunalrådet, som är ute och valsar i pressen för svindlande affärer i Afrika, har kämpat med näbbar och klor för att kommun ska fortsätta representera rundligt med sprit. Hon har inte klykat sambandet mellan spriten i kommun och de svindlande affärerna i Afrika. (Privat näringsidkare får dra av 2 x 90:- i representation per år påstod nån.)

När hela gängen skriker att det är fred, säkert, no problems är det dags att dra på allvar
Då har man inte många dagar eller veckor på sig. Jag ska alltid envisas med att vara före, varför jag redan är ute, men när det börjar knaka på allvar kommer jag inte få någon pension alls, och det mesta går åt skogen, och då är det dags för Indien av inte minst säkerhetsskäl. Jag kan leva på mycket lite eftersom jag kan fröså och odla.

Jag ska utreda ännu mer uppe i bergen i vinter
10644778_10153129455407971_1011388688398009506_oFlygbiljetten kostar mindre än att värma upp min lya i januari, och där nere kostar det absolut ingenting att bo och leva samt att jag köper alla kläder i Indien. Jag tror att jag, och familjen i Indien, ska och kan driva två homestay därför att längre fram kommer folk mejla mig, och fråga om vi kan ta emot. Det är det gäng som vaknar sist, och 90% kommer aldrig fatta vad som händer, och sen stängs gränserna.

Majoriteten kommer delta i demonstrationer för att Putin är emot bögar ungefär (de har just infört en mycket bra lag som förbjuder sexuellt utnyttjande av barn så långt att inga sexuella grupper får göra reklam riktade mot barn avseende sin sexualitet). Röda och blå laget kommer jobba intensivt nu på att få alla att tro att de har en röst, det är val, bla, bla, bla.

Eliten har för mycket länge sedan planerat ww3.

Bilderna kommer från min pooltur, och norra Cypern är ett bra ställe att bygga upp fysiken igen efter fyra års sjukdom och när det smäller ska jag stå i Indien och hjälpa de 10% som har huvudet (och hjärtat) kvar. Men, först frisk och det hinner jag för det bör smälla på allvar 2017.

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds