En läsare protesterar lite

Det kom in reaktioner medan jag var ute och åt middag med två trevliga killar. Jag har bjudit på middag som tack för allt konkande då jag fick välbehövlig flytthjälp.

Med anledning av min artikel om att väst anses ansvarig för Ukrainakrisen invänder en läsare: Allt som kommer från denna grupp är kontrainformation… Zbigniew Brzezinski grundaren till CFR är världens farligaste man och en av arkitekterna till NWO

Läsaren hänvisar till filmen nedan, och hänvisar till denna artikel, och tillägger; Putin har redan lämnat petrodollarn i lördags.. nu kommer väst att bli ännu mer desperata och vi kommer att se fler av dessa uttalanden…

En annan läsare skriver: Jättekonstigt. Brezinski har också nyligen uttalat sig negativt om Israels ockupation av Gaza. Vad har dom i kikaren tro?

En tanke
Vi lever i en tid där båda sidor givetvis håller på med propaganda.

Cesar_-_Jesus_and_JudasOm vi nu backar bandet har vi alla hört talas om Judas, som förrådde Jesus, och efter det andra världskriget vimlade det av folk som ”inget vetat”, och ”jag var inte med” och precis innan en makt faller hoppar råttorna av skeppet.

Antingen är det en fejknyhet eller så har råttorna hoppat eller börjat hoppa därför att dollarn spricker när petrodollarn dödas, och även om det är en fejknyhet nu lär den komma senare.

Hela den tredje världen, de länder folk i väst tror är ”fattiga”, består av en gigantisk ung befolkning där medelåldern är runt 30, och hos oss snart det dubbla, och de är högutbildade och har flytt landsbygden in till städerna där många har high-tec-jobb. Vi ska heller inte glömma Kina som är en aggressiv kapitalistisk stat idag där människoliv är nada. De äger i princip USA idag, och kan säkert skaka om råttburar.

En svensk student skulle inte klara mellanstadiets matte, kemi eller fysik i Asien idag, och den bild folk har i huvudet är 40 år gammal. Sudda ut den bilden! Folk tror på allvar att vi här i Cypern rider på åsnor och bor på jordstampade golv, gör vi inte.

Oavsett om USA och EU ställer till med ett ww3 eller inte lär de som startade kriget mot Irak t.ex. gripas senare som alla krigsförbrytare före dem. Utredningar pågår, se t.ex. film 2+3, men svenskar vet inte om det. Det är i mina ögon mycket lite svenskarna får veta.

Hur som; i alla tider har det varit så att just råttorna hoppar, och i allmänhet för sent. De ställs tills svars de också.

Vi kan studera reaktionen på mina handlingar
10502333_558870707550115_3204165517728156365_nFör tre, fyra år sedan polisanmälde jag och 7-800 svenskar vår regering för deltagandet i kriget i Libyen, och åklagaren la ner det, och menade på att inget brott har begåtts. Jag räknar med att 90% skakade på huvudet och tyckte att nu tog jag väl ändå i!

Nu 2014 har det skrivits tillräckligt många artiklar i Sverige för att folk ska börja ifrågasätta USA, och Bildt har inte lika lätt att snacka bort alla.
Idag har folk mer respekt för att jag skrev under polisanmälan, och när korthuset faller kommer folk säga att jag var modig.

Orden ”modig” och ”dumdristig” är samma sak, och det är bara utfallet som avgör vad man kallas men vi människor måste göra vad vi anser vara moraliskt riktigt, och stå för det.

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds