En läsare protesterar

Emigrera, flytta utomlands, följ Lena Holfves blogg emigrera.com

Jag kanske inte blir populär när jag säger det här men tanken är inte att man ska trixa med dimensioner och goda krafter kontaktar inte människor, det är hela poängen med den fria viljan och att finnas här på jorden.

Uriel, som är en populär ängel var samma ängel som vägledde Noah men det finns en mörk hemlighet med denna ”ärkeängel” och det var att denne gav Kabbalahn till människan så man kunde bryta Metatrons tidskub och få kontakt med andra väsen.

Detta är inte den goda sidan vi har att göra med och frimurarna, de som styr världen och har en roadmap i näven som gör att de kan manipulera oss med bäst de vill har byggt in detta matrix i sina grader.

Det var det som korsriddarna tog med sig från Jerusalem, ”gralen”, hur man besegrar döden och kan reinkarneras vilket ledde fram till den mörka medeltiden men det kanske är lite overkill att gå in på här. Det jag vill säga är bara med högsta välmening att jag inte rekommenderar någon att mixtra med dessa dimensioner.

Det läsaren avser är artikeln om Lucid-dreaming
Den här texten kan jag nog bara få in av en svensk för jag vet inga andra som skulle skriva; ”Jag kanske inte blir populär…” och det beror på att få människor i landet kan skilja på sak och person. Ogillar man en människas åsikter eller något val personen gör ska hela människan förkastas, man ska göra slut, och sen gnäller alla över den svenska ensamheten.

I denna blogg får man ha vilka åsikter man vill
Hånfulla brukar jag proppa till, och säga åt dem att sätta på korken, men det är han ju inte! Vår svenske läsare måste be om ursäkt en gång till sen; ”Det jag vill säga är bara med högsta välmening…” – för att han har en åsikt, en kunskap, en erfarenhet vi andra inte har. Han ger oss mängder med ord vi kan spåra.

Sverige är totalt stagnerat sedan minst 25 år
Det beror på att det får bara finnas en uppfattning och den rådande är att man är världsledande och vet allt så då behöver man inte lära sig något nytt!
– Det går inte, det har vi aldrig gjort förut!

Nu la jag ut en brainstorming-artikel, och det är som vanligt med mig; jag visar, du dömer
Jag är aldrig ute efter att folk ska tycka som jag eller göra som jag. Jag är alltid ute efter att folk ska tänka för om inte Europas folk börjar tänka snart dör ni.

Och i den processen att gå ifrån ”ursäkta att jag finns till och öppnar munnen” till att stå upp för något får man brainstorma.

Det jag själv avser med ”dimensioner” är mer livsval kanske?
Jag själv lever i den fjärde dimensionen, kanske sen jag var 16 år egentligen. Det fungerar utmärkt för mig, och de flesta jag känner gör det också, och folk börjar troppa in från slutet av nästa vecka för att plumsa i poolen, och betala halva min hyra. Jag har en på tok för stor bostad, 110 kvm mot 80 kvm förr, men det är nödvändigt för jag måste ha ett badkar, och de finns inte i små lyor.

En som lever i den tredje dimensionen skulle aldrig våga dra på sig två gästrum medan en sån som jag mer tänker att; ”Jaha ja, nu ska jag tydligen ha en massa gästrum! Det är väl folk som ska träffa mig då! Kan de väl få, men då får de betala halva hyran för det här är ändå nån form av hotell!”

Den livsstilen kan säkert många svenskar tycka är knäpp och det beror på att man styrs av media och är materialister, till stor del. Om det var ”rätt” livsstil skulle folk inte se så vanvettigt deppiga ut som de gör när man åker T-bana. Det är det knepiga med svenskarna; de tror att de är de enda som vet hur man ska leva, och kommer väl snart slå rekord i självmord, käkandet av lyckopiller, depressioner, alk-drogproblem, o.s.v.

OM man hade ”rätt” skulle det inte se ut som det gör, och ett GIGANTISKT PROBLEM är att en läsare skriver att han kanske inte blir populär…
– Varför? För att han öppnar munnen?

Ni är inte riktigt kloka; skilj på sak och person! Om inte kan ni slutligen inte tala med någon mer än spegelbilden.

fjardedimensionen

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds