En läsare talar ut

Emigrera, flytta utomlands, följ Lena Holfves blogg emigrera.com

Det var någon som sade att den nya världsordningen inte alls skulle ta sin början i USA utan faktiskt i Sverige. Med tanke på personnummer etc är det ju inte helt orimligt. Eller att vi fick stå utanför 2 världskrig, en intakt industri som byggde på innovationer sedan slutet av 1800-talet (gamla kunskaper?) svenato

Sedan en välfärdsstat som nådde sin peak på 1960-talet för att senare på kulturmarxistiskt vis sedan låtas raseras totalt. Vem vet? Missväxtåren under 1800-talet som genererade i en utvandring utan dess like samtidigt som Sverige blev av med en massa fattighjon, kanske var detta resultatet av ett manipulerat väder redan då?

Kabbalah kanske fungerar även för manipulering av väder, det kanske var sådant de höll på med på 1800-talet och fixade elände i Norden. Vad som däremot är säkert är att i början på 1800-talet bröt det ut ett vulkanutbrott vars rök täckte hela norra halvklotet vilket ledde till att sommaren ett år aldrig kom till denna delen av jorden och alla skördar slog fel och folk dog av svält.

Läsaren ovan vill lämna väst
– och en annan mycket typisk svensk man (är småspydig och arrogant) skriver:

Vi skall alla ändå dö,
det är bara en tidsfråga.


Jag bara gapar, så dysfunktionell kan man alltså bli att man sitter kvar och leker offerkofta! Eller så räknar han med att samtliga på klotet förintas, och så är det inte.

Det är en Noaks ark på gång och arroganta, högmodiga, folk som begår dödssynder, och spydiga ska ryka. Ur askan stiger något naturfolk som inte har köpt maten på Seven Eleven och som inte tror att torsk är fyrkantig.

Här i bloggen får vi brainstorma
hjalmar_eneroth_vykort2Det är inte så viktigt vad vi tänker utan att vi vågar tänka (högt) och jag nickar väl åt min läsare men jag tror inte man manipulerade vädret på Karl Oscars och Kristinas tid.

Möjligen driver man fattighjon till Sverige… för den första bomben kommer över Blekinge ner mot Skåne för att slå ut världens andra största vapenindustri. Inget annat är möjligt den dag Putin måste försvara sig. Än så länge skakar han på huvudet, och anser oss ockuperade.

Vulkanutbrottet var också tidigare på Island, och det ödelade svensk spannmålsproduktion med mera ett helt år.

Nån skrev att Sverige och Kanada är särskilt utvalda för att köra hjärntvätt i, och det köper jag numera när jag ser hur många världshändelser det är som aldrig når Sverige.

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds