En läsare tipsade mig; om invandringen

mailpollDet är en bloggstammis, sen Rädda-Sverige.nu-tiden, som har tipsat mig om en artikel där Expressen meddelar att en artikel som Ulf Nilsson skrev 2010 sprids just nu över nätet. Den är egentligen ett slags presentation av pseudonymen ”Julia Caesars” bok ”Världsmästarna, när Sverige blev mångkulturellt”.

Det ska vara nån form av folkligt drev
Jag blir inte det minsta förvånad därför att svensken är ett hårt hållet och förtryckt folk och kan bara ha en åsikt om ”alla” har samma vilket ger en möjlighet att gömma sig bakom någon annan; Julia skrev det…Ulf Nilsson tyckte…

Samtidigt som jag fick in tipset hörde en kvinnomisshandlare av dig
Kvinnomisshandel_polisens_vanligaste_brott
De är också väldigt vanliga i Sverige, och jag minns det som igår då han var omskakad för nu 10-15 år sedan för att en kvinna som han skulle gifta sig med stack i princip på bröllopstrappan, och med motiveringen att hon kommit fram till att han var en misshandlare. Han var väldigt chockad över det, och jag fick inte ihop det eftersom jag uppfattade killen som en ung, barnslig och naiv men ändå snäll medarbetare.

En tydlig meningskonflikt tonade fram nyligen
Jag fick klart för mig rätt snabbt att kvinnan som stack gjorde rätt i det för i en konflikt kommer misshandlaren fram mycket tydligt. Borta var den snälle och charmige, och fram rusade en regelrätt om än endast verbal misshandlare – helt utan respekt eller gränser. Än en gång påmindes jag om att tiden är den bästa domaren. Alltid.

Man ska vara glad då man blir av med saker
Universums lagar funkar på det viset att man mycket abrupt blir av med saker, jobb, bostäder, människor som antingen inte gagnar en eller för att ge plats för det nya. Men just denne kille är svensk, och de svenska männen är ofta mycket svaga, och blir därför lätt farliga. Jag är inte förvånad över att undersökningar visat att 33% av svenskorna (mot 3% indiskor) rapporterat att de utsatts för sexuellt våld. Vår poliskår är till och med känd som just kvinnomisshandlare. Sanslöst.

Nu har vi blivit av med ”Sverige”
Selvmordsparadigmet25Många är väldigt upprörda över det, och Julia Caesar är en av dem som ger röst åt dem, och Julia Caesars röst förmedlas vidare av Ulf Nilsson och samtidigt skulle man aldrig någonsin publicera att de stora ledarna i Europa redan för tre år sedan tydligt deklarerade att ”det multikulturella experimentet” har gått åt skogen.

Det är utan tvekan ett experiment, och iscensatt av EU under x antal år, och nu kommer det bli ”inne” att vara emot för det ingår i polariseringen som i sin tur ingår i det fascistbygge som pågår. Om det inte var ett enda stort spel hade du sett de filmer jag har lagt upp redan för tre år sedan. Experimentet är dessutom planerat redan efter det andra världskriget.

Kvinnomisshandlaren var också upprörd över att jag skriver rätt mycket om den gryende fascismen. Jag kan förstå det för den bärs upp av förstörda ”män” som han själv, och han blir säkert inte heller glad då jag säger att sex av tio svenskar är ett pack. Men om man är så svag, helt i avsaknad av ryggrad, utan sans och utan vett att man i femton, tjugo år snudd spöar ihjäl folk om de inte tycker att det multikulturella samhället är toppen för att sen vända kappan efter vinden, och börja spöa upp alla som inte tycker att det samhället är pest så tillhör man packet.

Förstadium till inbördeskrig
Den enorma polarisering vi står inför har sin botten i att folk på blodigt allvar  stridit för vansinnigheter som att utlänningar inte ska utvisas vid grov brottslighet för det skulle (också) vara rasism. Men det är meningen. Det är planerat, och det sker över hela Europa, och meningen är att folketvärldsmästarna ska börja skrika på lag och ordning. Det är också det märkliga med fascismen; den har ett enormt folkligt stöd i början. När folket sen ångrar sig – för det gör folket – är det för sent.

Vårt största problem är kollektivismen
Du kan studera detta själv. Kolla vad som händer efter nästa drev. Media kör en fråga hårt, och ut tittar en minister som vill ha en ny lag. Till och med UD är styrda av media och inte av verkligheten eftersom UD gick ut och utfärdade resevarningar till Indien på grund av alla våldtäkter – vi har åtta gånger fler gängvåldtäkter, och svenskan är 30% mer utsatt. Det är Sverige som är ett farligt land; ett av Europas farligaste.

Men media som styr åsikterna är hårt styrd
Du har inte sett filmerna nedan i svensk TV. Du vet alltså inte om att det pseudonymen ”Julia Caesars” gav ut för tre år sedan är gammal skåpmat; ”Världsmästarna, när Sverige blev mångkulturellt”. Jag har inte läst den men anar att boken söker ”övertyga” oss om att det multikulturella samhället inte funkar. Det som precis hela världen redan vet, som de stora ledarna redan har förkunnat – den ”åsikten” går alltså som drev över det svenska nätet år 2014 bland ett folk som tror att man är modernast i världen.

Samtliga filmer är runt tre år gamla: