En läsare vill visa oss

Emigrera, flytta utomlands, följ Lena Holfves blogg emigrera.com

Busted! MH-17 Was in Fact the ’Lost’ Flight MH-370
When it was first announced that flight MH-370 disappeared without a trace, there had been voices suggesting that the same plane will be later used in a false flag operation. Personally, I tried to ignore the speculations thinking that no secret agency could ever conduct such an insanely-obvious operation, expecting that the rest of the world is stupid enough to buy it.
Läs mer

Bloggaren Jan Milld river i samma ämne:
Flygplanet MH17 från Malaysia Airlines sköts ned över östra Ukraina den 17 juli 2014.

Det skedde mao mindre än ett halvår efter att krypskyttar i Kiev, knutna till oppositionen, i februari sköt ihjäl ett stort antal människor och därigenom framtvingade det ukrainska regimskiftet.
Läs mer

Jag har fått frågan varför jag inte skriver nämnvärt om Ukraina
am_i_free_yet
Det tror jag beror på att jag har sett detta så många gånger med start Vietnamkriget då jag var tonåring. Det är samma spel, samma propaganda, samma ord, man byter bara namn på länderna, samma upplägg, och då jag var riktigt liten var jag livrädd för att det skulle komma kinser upp genom gräsmattan hemma på Marieberg eftersom de var farliga, många och bodde på precis andra sidan… Innan dess var jag livrädd för indianer, och den rädslan kände jag av då jag skakade tass med en äkta indian i USA 1967.

USA har krigat, och legat bakom samtliga krig, under hela min livstid, och det enda nya nu är väl att vi hjälper dem. Det andra nya just nu är att Putin inte vill gå samma väg som Irak, Syrien och Libyen varför han har rustat, och har väl världens starkaste armé idag för han vet att väst vill bomba på alla sin ”demokrati”.

Det tredje nya är väl att alltfler ser det, och alltfler är emot alla dessa vansinniga krig.

Får människan stopp på krigen kommer väst att få nästa chock; naturtillgångarna finns i öst, vi är för det mesta ”rika” (just nu har väst enbart skulder) enbart på grund av krigen och krigsindustrin.

I Sverige är vi världens andra största vapenleverantör per capita men vi kan inte producera kött, fisk och ägg ens till vår egen befolkning.
Väst har etiska, moraliska, ekonomiska, sociala och mentala problem som heter duga, och det vi just nu ser är en döende kultur för dess värderingar håller inte ens i två generationer. Kulturer har gått under förr; mänskligheten lär inte gå under för det.

Vi lämnar bort spädbarn men inte tvätten.

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds