En läsarröst

Emigrera, flytta utomlands, följ Lena Holfves blogg emigrera.com

 

En sak som inte passar in i pusslet i teorin om krigsbyten är de kriminella som kommer. Svenska domstolar och media arbetar hårt med enskilda dömda brottslingar för att de ska få stanna. Mannen som misshandlat fru och barn eller rånat åldringar får helsidor i tidningarna, de vurmar för de kriminella, det vet vi.

Men nämndemännen och åklagarna som sitter och på fullt allvar säger att deras rätt att träffa barnen är större än kvinnans rätt att inte bli slagen. Eller åklagaren som i en intervju varför hon inte ville utvisa somaliern som slagit hela familjen. Hon ansåg att han skulle göra det igen så det var bättre att han slog sönder svenska kvinnor än att han åkte till Somalia och gjorde det där.

Svar: Det ena utesluter inte det andra. Det du beskriver ingår då man bygger ett fascistiskt samhälle. Du släpper lös kriminaliteten, för att senare kunna införa lag och ordning, chippa folk, och i morse sa de på nyheterna att vi är bland de fem sämsta i hela världen avseende värdetransportrån. Men när jag säger; ”Sverige är ett av Europas farligaste länder!” – småler folk för det är inte självbilden. Jag testade på en 30-åring i Stockholm igår och fick en osäker blick till svar.

Det du ser sorterar jag in under fascistbygget, och det utesluter inte att EU har bestämt att 18 – 19 miljoner unga ska tryckas upp i Europa av demografiska skäl. Vi kollade på kriminaliteten i den gruppen för några år sedan, och jag minns att jag hade problem att ens få fram siffror, men jag slog fast att det är 8% som är det, och det är en överrepresentation. Sen kan vi lägga till min övertygelse att det också flyger in folk enbart för att begå brott eftersom Sverige är ett paradis för bad people. Det fjärde man kan peka på är att hela riket är insjuknat i medberoende – med få undantag.

Cause_Effect_Fascism

 

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds