En nyckel till!

Om du är uppväxt med giftiga människor har du fått veta en massa om dig, som inte ens stämmer, och sätter du dig ner på en parkbänk i Stockholm och kikar på folk kommer du att se att kanske mer än hälften i Sverige är giftiga, och de värsta har det som helt logiskt kallas för ”elaka rynkan” mellan ögonen.

Det är ett djupt veck alla med leverproblem får, och Christer Petterssons var tydlig; en kille med hög IQ, och som var ilsken som få.

För att ta reda på sanningen kan du använda astrologin – och förväxla inte det med fåniga horoskop i veckotidningarna – och du böjar med att mata in dina egna uppgifter, du måste veta tiden du föddes, på astro.com för att börja med att ta reda på var du har dina hus, och för att förstå vad ”hus” är tar vi hjälp av Steve Judd, film 1, och film 2 innehåller det indiska geniet som berättar hur man är om man har Merkurius i det tionde huset, och det har jag, och då värderar du det:
– Stämmer! Stämmer inte!

När du har dina egna planeter och hus klara för dig letar du rätt på film efter film här – och som täcker just ditt. Värt att nämna just nu är att saturnus härjar med många, och det är för att du ska se sanningen, se film 3. Det talas mycket på nätet om att folk ”vaknar”, och det är exakt vad som händer då.

Läser du igenom hela min serie om identitet tror jag att du får problem med tanken ens att vi alla ska vara lika för det är en utopi. Vi har inte samma livsöden, men vi har ungefär samma behov, och vi är ett.

Lycka till med en rätt spännande resa!
Den kommer med stor sannolikhet att förändra dig helt och ge dig ett osvenskt självförtroende.