En seger för bloggarna?

Jag tog upp Bilderbergsgruppen 2009, och det fanns inte en rad vad jag kunde se om dem på svenska, och nu fem år senare skriver SvD om saken, och om jag har förstått saken rätt ”finns” de då?
Det sprang mycket pressfolk i min blogg ”Rädda-Sverige.nu” och jag undrar om vi ska ställa in oss på att det ska ta fem år jämt?

När man bygger fascism är media alltid kontrollerad
Det faktum att SvD skriver oblygt om dem innebär nog att de har flyttat på sig nu, heter något annat, träffas någon annanstans och de möten vi kommer se bevkas framöver är bara en ridå. Jag vet, jag är helt hopplös! Reinfeldt har sagt att han ogillar oss som inte litar på media och myndigheter. Men, han får stå ut tills vi har fungerande kärnverksamheter.

 

Slutet sällskap med dold agenda

Nästa helg träffas några av världens mäktigaste företagsledare och politiker på årets Bilderbergmöte. Politikerna har valts ut av en sluten kommitté globala näringslivstungviktare som även varit formellt involverade i EU:s framtidsplaner fram till år 2030. Samtidigt är en av bankvärldens mest hårdföra chefer som länge setts som en kommande ledare i nätverken på väg att tappa intern status. Läs mer