En stilla varning

Bild    kl

Jag såg en svenska fara ut mot en av mina FB-kompisar i ett forum, och damen ifrågasatte kompisens psykiska hälsa eftersom hon inte inser att väst och EU är goda. Hon ansåg väl att kompisens snack om chemtrails och GMO-mat är ett tecken på att kompisen är psyksjuk.

En gigantiskt stor hearing i FN är en nyhet
De som har läst mig ett tag vet hur vansinnigt många världshändelser det är som aldrig når Sverige. Nån skrev att det pågår ett experiment där man speciellt hjärntvättar svenskar och kanadensare, och jag börjar tro på det just för att jag ser hur många stora, stora nyheter det finns som inte tränger ut i riket.

Det kommer ju en dag då damen förstår att hon är isolerad, som man brukar göra då man ska bryta ner folk, och möjligen känner hon själv av redan att det svajar och får ur sig en projicering för damen kände uppenbarligen inte min FB-kompis utan flög bara på henne.

Jag tror att det kommer bli häftiga reaktioner längre fram och att många kommer att uppföra sig som regelrätta brottsoffer. De kommer bli extremt förvirrade, sen arga, och i det läget finns det folk som tar till våld, och sen klingar det av och vissa fastnar i livslång bitterhet och andra skakar av sig, flyttar på sig och går vidare.

Lista över alla länder som nu förbjudit GMO-mat (som ska tas in i Sverige nu).

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds