Energifolket roar mig

sbig

Här har vi nu en kille som påstår att jag ska syssla med pengar fram till 2018, och det kan nog stämma eftersom jag just har ruinerats, och så kan man inte ha det resten av livet. Det där stör mig noll just nu för livet går i upp- och nedgångar, och efter vinter kommer sommar, efter regn kommer sol.

Helst skulle jag vilja dra in pengar på dem som ruinerat mig…  även om det inte känns som nån höjdare att föra in dem på Kungliga Biblioteket för evigt – de lagrar allt som ges ut.

Vi får se; jag är absolut inte där ännu
Jag ska bli helt återställd, och sista tretimmarsoperationen är i maj, och krigsrisken påverkar mig egentligen inte för tornar molnen upp sig tydligare lär folk vilja ha min hjälp att fly till Asien, och jag hjälper bara good people för bad people ska stanna i väst – det är meningen. De som föraktar flyktingar ska bli det själva eller rättare sagt; de ska bli flyktingar som ingen vill hjälpa.

Genom sig själv känner man andra
PsychopathsRuleOurWorld_6percentDet är en svensk som ska ner nu snart och kolla in norra Cypern, och risken för att han ska hamna i klorna på den svenska liga som härjar där nere är noll. Till mig sa han:
– Vi kan enas om att väst, Europa och Sverige är kört. Nu vill han kolla in norra Cypern.

Projiceringar
Ligafolket brukar säga att de har sådana problem med lokalbefolkningen; de är inte ärliga, de lovar men håller inte, de maskar och myglar, och det där är en upplevelse jag alltid hade i Stockholms Tingsrätt då jag satt och dömde folk på 70-80-taket nämligen att den typen av människor alltid talar om sig själva. Nånstans handlar det om superegon, och då är det inte märkligt att de personifierar ordspråket: Genom sig själv känner man andra.

Rekordet är viljan att dela ut diplom till hederligt folk
Ligan skulle marknadsföra sig själv som en grupp Skandinaver som delat ut diplom till hederliga taxiförare, hotell, krogar, o.s.v. – och man tar sig för pannan.

Jag har väldigt mycket med turkar och turkcyprioter att göra, i princip flera gånger om dagen, och jag har aldrig haft problem utom med en som också var en svindlare, och gemensamt för dem oavsett nationalitet är att de inte tror på karma.

Då skulle de aldrig våga hålla på som de gör
De tror nog inte på energi heller. Det var en svensk som sa mig igår; ”Jag har så rasande på NN!” Det är tanken som är skapande, och alla de tankar som individen har skickas rakt upp i kosmos, och ramlar sen ner i huvudet på gärningsmannen som givetvis går omkring och inte förstår var all otur kommer ifrån.

Det är också den stora skillnaden mellan good och bad people; de sistnämnda tror att man kan dra fram helt utan konsekvenser bara man är ”smart” nog att inte torska.

Det är fel.