Energin är ändrad hos alla

Jag vet att unga läsare använder mig som ”mentor” så idag ska vi hugga in i energiskiftet, igen:

Energin är ändrad hos alla. Det påstår Kryon i filmen nedan och vi har sett små tecken på det, och det som förr var ”omöjligt” blir nu ”möjligt”, och sist var det väl socialsekreterare som hade åtalats i ett land där Palme tog bort tjänstemannaansvaret.

En vän på FB skrev idag:
tvc3a5-bubblorLägg ner nu snälla psykopatkrigsivrare som låter andra sköta deras skit. Vi står inte ut med fler döda barn, kvinnor och män, på krigshets, på propaganda, på hjärndöda journalister och andra med-jamsare och på girigburkarna som gör vad som helst för att vara på toppen av ondskans jävla egosvulst. Vi har en fantastisk värld med en massa fina medmänniskor att ta hand om! Låt oss börja nu! På riktigt!

”Alla” är på gång så smått
Jag noterade energiskiftet då Nyhetsmorgon hade bjudit in en helt normal människa, som alltså inte var kriminell, apart eller sönderdrogad, och de berättade att hon hade skrivit någon text med anledning av senaste fylle-utspelet i Almedalen att allt är ”den vite mannens” fel.

Det lät som om damen var rejält trött på manshatet, som är så absurt i sig att vi kan vara säkra på att det har skapats av de fyra H:na; harm, hånfullhet, hat och hämnd.

En kristen satte ner foten nyligen, och förmedlade att synen på kristna måtte ha tagits över av det aparta gänget, och det finns små, små tecken nu på att energiskiftet börjar ta plats.

Energiskiftet är inte på långa vägar klart ännu
Jag har frågat en rad vänner, och alla säger saker som ”jag tänker helt annorlunda”, och när folk börjar tänka annorlunda, det som ofta kallas för att ”vakna” i olika forum på nätet, kommer också saker och ting skruvas om.

Våra egna attityder måste skruvas om och det är på G
Jag skulle inte ha några läsare om det inte vore på det viset. Det som i grunden måste ändras är vår egen inställning att allt viktigt ska andra ta hand om, och allt ”oviktigt” måste man göra själv jämt. D.v.s. fostra ens barn kan staten göra, men vi lämnar inte bort tvätten. Vi älskar hundar, och lägger ner per pengar på dem, än vår gamla mormor. Det är mycket som är tvärtom; allt vi gör sker bara i Sverige, och allt vi inte gör sker överallt på hela klotet.
wanja
Vi lämnade ifrån oss makten – de tog den inte
Det var vi själva som ville ha en offentlig sektor som nu är en ofantlig sektor. Mona Sahlin har just fått ett ”jobb” med 100 000:- i månadslön, och innan dess fick hon 14 miljoner i pension, och jag har kollat de få motioner hon har skrivit i sitt liv, och bara jag själv har gjort mer nytta för Sverige än vad Sahlin har gjort – det är nu inte speciellt svårt för jag hittade väl 10-15 motioner. ”Alla” mina läsare vet att jag hade skrivit flera om dagen…  Bland annat har de kommit på den glada idén att främst kvinnor ska ha runt 7.000 sek i pension exklusive Wanja och hennes polare. Det ser jag som ett mordförsök på oss.

Staten+storföretag = corporatism
En frågar om arbetare kan tänka och reder ut hur samhället fungerar under mutualism, och det känns som om alla letar nu efter nya system, för de vi har fungerar inte. Mutualism såg jag i Indien på flera ställen och jag gillade vad jag såg. Vill vi ha det får vi göra revolution först för varken stat eller storbolag kommer att vilja släppa ifrån sig främst sina månadslöner.

Media styr våra åsikter via manipulationer
abTill vänster har du en. Nu planterar AB möjligheten att vi dras in i ett krig. Den artikeln gjorde mig lite arg. De vill ha oss att förstå att Sovjet en gång i tiden bombade oss. Vi har varit offer för ryssarna förr. Min egen uppfattning är den att vi blir aldrig några offer för ryssarna.

Vi får en atombomb i huvudet, en kvart efter det att ww3 brutit ut, därför att vi är världens andra största vapenleverantör per capita samt en lydstat till USA. Vi hjälpte USA att bomba i Bagdad, vi har deltagit aktivt i tre krig; vi hjälper nynazister i Ukraina, vi var i aktivt krig i Afghanistan och Libyen, och man kan inte kriga utan konsekvenser. Smäller det är vi långt ifrån några offer. Sverige är en krigsnation.

Ska vi dra slutsatsen att då staten går tätt samman med storbolag försvinner den enkla människans behov till förmån för statens folk och krigsindustrin? Jag tror det. Vad tror du? Tänk, och vi behöver inte tänka lika. Om alla tänker lika är det aldrig en endaste ny tanke som föds någonsin mer.

Vi ville ha ett samhälle där ingen skulle behöva ta ansvar
Nu har vi det, och mycket lite fungerar – plus att risken finns att vi hamnar i krig – och ”alla” reagerar då F-kassan köper ut folk för miljoner men vägrar hjälpa cancersjuka – vilket ibland är en sanning med modifikation för sist jag kollade ett ärende var det en som aldrig hade skattat och således inte heller hade någon sjukpenning.

Det vi kan lära är förmodligen att man inte kan leja bort ansvar till folk som är ansvarslösa. Enkel matematik. Eller? Tänk!

Inget är så mycket värt att det är värt att må dåligt av
10511318_10152386855784425_9163246851174006718_nDet andra som måste hända är det filmen nedan tar upp; folk måste sluta må dåligt, och ta av sig offerkoftorna. Jag talade med en familj nyligen som blivit rätt rånade, och som plötsligt hade köpt ett stenhus på norra Cypern som legat ute länge för 1,8 miljoner men ägaren sänkte precis till 1,3.

De blev glada över det, och slog till, men fortsätter att må illa av att de rånats; det upptar dem, inte direkt som en bitterhet men det upptar deras sinne, och jag har påpekat för dem att det är mycket tydligt att de just fått tillbaka en halv miljon.

Det är ingen ”slump” att de köper ett hus som är värt 1,8 mille för 1,3 och 1,8 får de utan problem om de säljer i en högkonjunktur, vi har låg just nu också där. När jag sa det fick de lite att tänka på nämligen mitt påstående att universums lagar gäller över våra egna.

Energiskiftet är ett faktum
Det är bara att se dig omkring. De gröna färgerna i naturen har blivit betydligt djupare grön. Många människor känner att något händer men de vet inte vad det är.

Väldigt mycket blottas och ställs på ända, och jag ser hur folk söker krampaktigt hålla fast i den gamla energin, men det lär aldrig gå, för den nya är här även om det känns att Sverige är lite efter – men energiskiftet har absolut kommit även till Sverige. Det är bra det för vi har skitit i det blå skåpet, och måste ta oss ur det, och vi har ledare som tagit ut oss i flera krig; gäller såväl det röda som blåa laget.

Nej, vi har inte ”hjälpt” folk. Krig är aldrig ”hjälp” utan betydligt oftare en fråga om olja och guld, och det är hög tid att sluta vara dum, dummare, svensk.

 

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds