Ett geni till din tjänst

Den här killen är ett riktigt geni, och han kan ge dig nycklar till din lycka.
Vi har varit inne på ämnet under kategorin ”Identitet” och utan en egen sån blir du aldrig lycklig. Det går inte. Det är som att försöka kränga på sig kläder som är för små. Det går inte.

Därför är många svenskar synbart olyckliga, de sitter och hänger djupt deppade på T-banan som tystade små grå möss, för galningar har fört in att alla ska vara lika. Det finns bara ett land i hela världen där du kan få ”alla” att köpa årets julklapp.

Ett gigantiskt skäl till den psykiska ohälsan i Sverige beror på att man försöker göra om själva människan. Det är som att tvinga en pudel att bli marsvin. Det är helt sinnessjukt. Det går inte.

Ta dig tid att lyssna till geniet. Du kan till och med få svar på varför du saknar moral eller utövar ondska.

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds