1974, 2002, 2010 – tre steg

Man ser mycket sällan ett ifrågasättande av våra politikers eller högre tjänstemäns kvalifikationer.

Det verkar som om folk tar för givet att de är smarta och har IQ
Jag kan inte se att varken s-Persson eller Reinfeldt har så mycket IQ, eller ens vanlig livserfarenhet, utan deras meriter är väl att de har slingrat sig fram i två partier.

Oavsett politisk färg har det torpederats
När vår grundlag gjordes om år 1974, såg socialdemokratin till att göra den meningslös. Läs mer.

År 2002 skänker s-Persson bort precis hela demokratin till EU. Läs mer. Hösten 2010 ändras vår grundlag, nu av det blå laget, utan att folket tillfrågas, och nu försvinner Sverige helt som nation. Jag tror inte ens att de är elaka utan bara naiva, samt i det närmaste obildade, och berusade av att de får åka till Bryssel ibland.

Det är inte svenskarna som är ”Det sovande folket”
Det är statsministern som talar om sig själv. Han säger vad folk vill höra, och han köper röster, men han tänker inte.

Vi mejas ner i tre steg och i slow motion
Eftersom Sverige slaktas i tre steg varav två under s-regeringar och en nu under alliansen så kan vi nog dra slutsatsen att det är inte politisk makt som i huvudsak ligger bakom det utan ekonomisk. Michael Moore´s film: ”Capitalism a love story” är ett hyfsat försök att få ett grepp över det.
I samarbete med Filmtrailer.se

David Icke´s bok (1998) ”Och sanningen ska göra er fria” är ett annat försök. Sedan 1990 har Icke koncentrerat sig på att undersöka ”vem eller vad” det är som kontrollerar världen.

Icke är en grävande författare, och vi har tyvärr inga sådana alls. Våra författare verkar helt upptagna av jag-kulturen och älskare som har kränkt en blir tydligen intressantare än att vi håller på att utrotas eller är i aktivt krig.

Det förstår inte jag
Jag tycker inte om då författaryrket privatiseras till 100%, och folken därmed lämnas helt ensamma att försöka reda upp hur samtiden ser ut. Författare ska gestalta sin samtid, och inte grannens kuk.

Gammalt gäng bakom; födda 1954
Det är väl Bilderbergsgruppen som redan på 50-talet la planen för hela Europa, och de startade EU. Vi skulle vara med där för att samordna miljö- och kriminalproblem, sas det.

Det är som jag alltid har sagt;
– Detta är det tredje världskriget men de är smartare denna gång för de går blankett- och bankvägen.

Den sanna historien om Bilderberggruppen
Indragen i en dold värld av intriger och hemlighetsmakeri, avslöjar nu Daniel Estulin det som aldrig tidigare har avslöjats. Sedan dess start 1954 på Hotel de Bilderberg i den lilla nederländska staden Oosterbeek, har Bilderberggruppen hållit ett årligt möte, där den europeiska och amerikanska politiska eliten och de mest förmögna företagsledarna i världen har kommit samman för att diskutera mänsklighetens ekonomiska och politiska framtid. Medierna har aldrig fått tillstånd att delta, inte heller har något offentligt uttalande släppts om gruppens slutsatser och diskussioner, vilka, som författaren visar, har vittgående följder för världens medborgare. Köp boken

Var står vi idag? Du kan själv läsa hur det blev;
Korrupta domarna ersatte det sunda förnuftet
Läs mer

Vi såg nyligen en polis som fick sparken för att han talade sanning och i morgon får de sparken om de inte ljuger om dig.

Det är väl inget snack om att EU är en renodlad diktatur
Vad som egentligen pågår är att Europa glider i riktning mot en total förändring utan någon som helst demokratisk debatt, säger Andew Duff, brittisk liberaldemokratisk ledamot i Europaparlamentet. Läs mer. För mig räcker det med att det bara är irländarna som har fått rösta, de sa nej, och de kördes över. Läs mer

Eftersom alla polariserar är det ingen som ser dem
Vänsterblocket tjafsar med alliansen, kvinnor och män bråkar, facket jobbar alltid hårt på att precis alla arbetare och företagare ska ha konflikter – som alltid tycks leda till att löntagare får det mycket sämre. Facket har jag inte förstått mig på under tjugo år minst för de verkar arbeta mot sina medlemmar. De få som nu är kvar eftersom arbetsgivarna har dragit.

Alla bråkar redan med alla; men jag tror att vi kan vara rätt säkra på att vi har två makter; Vi lever i ett mediedöme som ägs i princip av en enda familj, och all makt ligger i Bryssel och det är Bilderbergruppen som styr. De politiker vi ser på TV är enbart kasperdockor.

Det som är unikt för oss är 60 års s-styre
Socialfascism, begrepp som Kommunistiska internationalen använde under 1930-talet för att utpeka socialdemokratin som politiskt jämställd med fascism, d.v.s. socialistisk i ord, men fascistisk i handling. Stalin menade att socialdemokrater skulle bekämpas på samma satt som fascisterna. Källa.

Jag tror att Stalin hade rätt, och det jag tänker på är socialdemokratins mycket märkliga människosyn, som är så märklig att jag skulle kunna ägna en hel bok åt den. Den går alltid ut på att någon från staten är en ”bättre människa” och ska ”hjälpa” en som inte är lika bra. De har använt allt ifrån tvångssteriliseringar till en omgjord skola som bara är en indoktrineringsapparat.

”Allt inom staten, ingenting utanför staten, ingenting mot staten”
Så stiftas en lag * FN:s mänskliga rättigheter – alla artiklarna * Medborgarrätt * Datalagringsdirektivet bryter mot de mänskliga rättigheterna * Sverige bryter mot barnkonventionen * Sverige struntar i Europadomstolen * Sverige bryter mot de mänskliga rättigheterna via tvångsfackavgifter * Sveriges vapenexport: Brott mot mänskliga rättigheter eller rent hyckleri och affärer? * Norge stämmer Sverige för brott mot mänskliga rättigheter * Ilskna norrmän * Svensk familjepolitik bryter mot FN:s mänskliga rättigheter * Facket bryter mot FN:s mänskliga rättigheter * FN granskar Sverige * Sverige bryter mot tortyrförbudet * Sverige bryter mot FN:s mänskliga rättigheter avseende löntagarna * Sverige rankas sist * Sverige bryter mot gemenskapsrätten * Sverige bryter mot EU:s enade front mot Hamas * Sverige bryter mot grundlagen * Rättsröta avseende de som anklagas för sexualbrott * Sverige bryter mot Genévekonventionen * Sverige bryter mot arbetsmiljödirektivet * Sverige bryter mot EU-förbud * Sverige rycker på axlarna * Sverige bryter mot arbetstidsreglerna * Sverige bryter konsekvent och ofta mot Romfördraget * Centrum för rättvisa kritiserar Sveriges domstolar * Medborgarrätt ska inte kosta pengar * Rättsröta i regeringsrätten * Rättsröta ur ett arbetarperspektiv * Ett slag mot rättssamhället * Nya blanketter med inbyggda fällor * Den grundlagsskyddade myten * Statsfeminismen och rättssäkerheten * Skatteverket brister i rättssäkerhet * Socialstyrelsen kritiserar socialtjänsten * Samtal om rättssäkerheten * Fångar bombarderar JO * SvD * Professor anmäler kommun p.g.a. barnavårdsärende * Rättssäkerhetsorganisationen * Ask vill stärka rättssäkerheten * En av ”Assangekvinnorna” beskriver i sju steg hur man hämnas med hjälp bl.a. av rättsväsendet

Alla filmer här