Arrogant sosse föraktar Nigel Farage öppet

Detta skvallrar och talar om vilken värld dessa sååååååssar, och tyvärr fler med dem, befinner sig i. En seriös debatt om EU i Sverige? var och när då? Vilka svenskar är det som är så förtjusta i EU? Patetiskt och förljuget i överkant.

Jag håller fullkomligt med, detta är sinnebilden av en arrogant översittare som inte verkar ha förstått att dagarna för S (sektkredokraterna) är räknade.

Samtidigt så är jag helt övertygad om att vederbörande, och många, många fler med honom, innerst inne inser att så är fallet. Men, de ser i sin egen börs och ski-ter fullkomligt i hur det går för oss övriga.
Bara jag får så är jag nöjd. Hmmmmmmmmmmm och djup suck…

Tänk om det fanns fler som Nigel Farage i girighetens och korruptionens högborg EU.
Minst en Nigel-representant/nation, vilken syn det skulle ha varit:)

Att få se när Van Rompuy, Merkel, Barroso, Verhofstadt och de övriga pajasarna blir bombarderade med kritik, synpunkter och framför allt fakta från olika håll i parlamentet vore utomordentligt underbart:)

Tidigare publicerat idag:
Människan påstår att vi i Sverige har en seriös debatt om EU, och han är mycket stolt över att svenskarna blir alltmer förtjusta i EU. Jag hör aldrig s tala om EU offentligt men det är väl som vanligt att man måste söka sig utomlands för att få veta ett skvatt.

Denne svensk är för mig sinnebilden av arrogant pamp 2011 – på kornet!

DN: Sarkozy vill styra över våra pengar

Nigel Farage-Euro Crisis & United States of Europe