Expo och SvD om extremhögern

Libyen-Sverige-skickar-plan-imagesCADO8RPI1-225x182En sak nära nog alla säger är att politiker kan man inte lita på längre, och det beror på att man lovade på heders att om vi byggde Gripen skulle den bara användas i försvarssyfte i Sverige, och det bröt man.

Vi skulle in i EU för att poliser skull samarbeta, klarar de inte av än, och för att bevara freden. EU krigar som bara den.  Det är inte konstigt alls att det finns ett missnöje. De som tror på politik har delat upp sig i vänster och höger, och de anklagar varandra för ungefär samma saker, och det bråket vill man ha eftersom man egentligen inför kollektivismen. Det finns inget höger och vänster längre, och folk upplever det genom att säga att de är alla lika.

attention_manipulation1Vårt stora problem är att de gör saker bakom ryggen på oss, manipulerar våldsamt, ljuger ofta och det är ett slags crazykmaking och den slutar alltid med att folk går in i psykoser om den är skickligt utförd.

Sen kan man klaga på urspårade våldsverkare inom höger liksom inom våldsvänstern men man lär inte ta på sig ansvaret att man har gjort främst unga människor crazy_making_shadgalna, och de blir tokigare om man häller i dem sprit också.

Jag har otaliga historier i min mejl som handlar om hur myndighetspersoner drivit folk till vansinne.

Idag blev jag kontaktad av en familj som gått sönder, och en utlösande faktor är att sonen börjat röka cannabis, och vanligt folk kan inte hantera det. Jag har sett en 50-årig mamma dö på fyra månader då sonen drog igång i 30-årsåödern. Jag har sett en till få hjärntumör fort då makens brorsbarn drog igång. Man har mätt deras stress och den motsvarar den soldater hade i brinnande krig i Vietnam.

Jag tror att vi ska behandla dem på ett helt nytt sätt
Det är dags att skaffa två anteckningsböcker, och på den ena skriver vi SÄGER och på den andra GÖR. Betrakta dem alla som crazymakers och ta dem på baris varje gång, och publicera det. Istället för att låta oss uppröras, tar bara energi, över att de är galna (vet vi redan eftersom de krigar) så går vi in för att studera hur de GÖR. Kollar deras handlingar.

Reinfeldt smällde ur sig ett EU-beslut att vi ska jobba till 75 års åldereurobail1
Han påstod att han kommit på det eller lät oss tro det. Fel, det är ett EU-beslut. Då antecknar vi ”LJUGER” och ”MANIPULERAR” i GÖR-boken.

Det ingår i ett fascistbygge att förödmjuka folket. När folk ljuger dig rakt upp i nosen bli alla känslomässigt friska förödmjukade eller på annat sätt störda. A-kassan är inte höjd på 12 år -det ska in i GÖR-boken. Vi måste börja läsa av dem som man gör med brottslingar man har framför sig i rätten för att reda upp vad det är som har hänt i verkligheten.

Expos bygge – ett schema de GÖR och de låter påskina att detta kommit nu – stämmer inte
De har byggt en site om saken, och den är illa byggd, och den kallas ”Det slutna Europa”. Om jag har förstått rätt är nära nog alla EU: fördrag skrivna redan på 50-talet, och sen har man byggt och byggt.

Jag har lagt ut bilder nedan, och jag tror att vi måste skicka ut knivskarpa kommentarer mot all galenskap. Då de vill hetsa fram nya krig visar vi soldaten… 10519184_10152259410287633_8594065511435317964_n När de talar om sin förträfflighet visar vi kartan med bojan nedan, o.s.v.

Det är dags att sluta prata politik
Det är hög tid att gräva upp vad de GÖR egentligen, och inte fokusera på vad folk säger. De lovar ändå bara saker de sen inte håller.

Det är dags att reda ut om debattör eller riksdagsledamot A och B suttit på kåken, om de har alk-drogproblem. Kolla om de är korrumperade och bor tjusigare än vad de kan ha tjänat ihop. Kolla om de är tids-korrumperade; tar betalt för saker de inte gör.

Om sajten Det slutna Europa – EPO:s syn på saken:
Högerpopulistiska och högerextrema partier har etablerat sig i Europa som en politisk kraft att räkna med. Inför EU-valet i maj ser partierna ut att tillsammans vinna fler mandat än någonsin tidigare. Deras framfart väcker frågor. Vilka är de? Vad vill de? Vad beror deras framgångar och på?

EU-crisis-First-imageDen här sajten är ett samarbete mellan stiftelsen Expo och Svenska Dagbladet. Vår förhoppning är att den ska leda till en ökad förståelse för ett av de mest diskuterade politiska fenomenen i vår tid. Sajten innehåller en komplett och unik sammanställning av samtliga högerextrema och högerpopulistiska partier som kandiderar i EU-valet, framtagen av Expo. Dessutom kan vi för första gången presentera EU-valresultaten för samtliga högerextrema och högerpopulistiska partier under de senaste 20 åren. Land för land, parti för parti, år för år. På så sätt kan vi visa bilden av EU:s högerpopulism och högerextremism som ett sammanhållande fenomen. Med all sin inneboende komplexitet.

De partier som ingår i den euhär granskningen är en brokig skara. De tillhör en stor, mångfacetterad partifamilj, i vissa fall i samarbete med varandra, i andra fall fiender. I stora drag rör det sig om två politiska kluster.

När jag själv klickat mig runt på sajten är det två frågor som etsat sig fast: Var befinner sig Europas ekonomiska utveckling om fem eller tio år om vi låter det här fortgå? Hur ska vi säkerställa att idéer strömmar fritt, att nya företag och innovationer föds, att Europa är en del av den globala ekonomin när mycket av den politiska kraften går åt till att motverka allt detta?” Läs mer

En av de hemskaste beskrivningarna över dagens Europa illustrerades av en tidning i Grekland, när de rapporterade om en kvinna som klamrade sig fast vid ett fönsterbräde i ett höghus och som hotade att hoppa i protest mot den senaste lönesänkningen. Tänk att vara så desperat. Tänk en stund på det. Hur det måste vara att tvingas se hur man förlorar allt och går mot årtionden av fattigdom. Läs mer

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds